Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treba savjet

'Uhvatio sam suprugu kako se seksa sa svojim bivšim mužem u našem krevetu'

Pixabay
08.02.2022.
u 20:37

Nije mogao vjerovati što je vidio te, iako mu je supruga rekla da se to dogodilo samo jednom i da se više neće ponoviti, osjeća kao da joj više ne može vjerovati.

– Moj svijet je propao kada sam uhvatio suprugu kako se seksa sa svojim bivšim mužem našem krevetu. Htio sam je iznenaditi vraćanjem s radnog puta dva dana ranije, ali sam ja bio taj koji sam doživio užasan šok – napisao je jedan muškarac za The Sun.

U braku su četiri godine, a njezin prvi brak se raspao prije šest godina. Zajedno su bili sedam godina i imaju šestogodišnju kćer. On radi za tehnološku tvrtku pa mora putovati diljem svijeta. Nedostaju mu ​​supruga i pokćerka kad ode, ali imaju ugodan život pa nastavlja s tim.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

– Mojoj ženi je rođendan bio prošli tjedan, pa kad je putovanje završilo ranije, uhvatio sam rani let kako bih je mogao probuditi na rođendan ujutro. Njezin bivši ima 40 godina i pomalo je idiot, ali kako imaju dijete, uvijek sam ga prihvaćao. Tiho sam se ušuljao u ranim satima nadajući se da neću prestrašiti svoju ženu. Čuo sam stenjanje i gurnuo vrata naše spavaće sobe kako bih vidio bivšeg supruga na njoj. Moja žena je vrisnula kad me je vidjela, a on je iskočio iz kreveta – nastavio je.

Nije mogao vjerovati što je vidio te, iako mu je supruga rekla da se to dogodilo samo jednom i da se više neće ponoviti, osjeća kao da joj više ne može vjerovati. Sada se boji da će njihov brak propasti pa za savjet pita stručnjakinju.

– To će potrajati. Ne možete zaboraviti ono što ste vidjeli i to će vam biti najveća prepreka. Izdala vas, pa čak i ako je ovo bilo samo jednom, mora se potruditi da vam se dokaže i obnovi vaš odnos. Je li to bila požuda ili nešto nedostaje u vašoj vezi? Je li joj dosadilo što stalno putujete? Predlažem da oboje posjetite savjetnika za parove, koji će vam pomoći da shvatite zašto se vratila bivšem suprugu – odgovorila mu je Deidre.

Dostavljač hrane visio 25 metara iznad kanala kako bi dostavio hranu! Pogledajte impresivne prizore:

Komentara 8

PR
PrimoracRi
23:09 08.02.2022.

Vrati milo za drago uduplo.

JM
Jmjm
03:59 09.02.2022.

Covjece,nabi joj nogom u zadnjicu i otjeraj iz svog zivota,radi toga joj se raspao i prvi brak.Nije Ti potrebno da hranis tude dijete i imas u kuci .......

ID
ivo.dzinic
14:44 09.02.2022.

Majko mila koji su ti englezi idioti. Vol pita stručnjakinju pta da uradi. To se uhvati za ruku i nabije nogom u guzicu i izbaci van iz kuće a i života. Kad je jednom napravit će i svaki put kad nisi kući blento.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije