Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HIT FOTOGRAFIJA

Uhićenje godine: Isklesana policajka u bikiniju svladala kriminalca

policajka
Foto: Instagram
1/3
28.07.2016.
u 22:51

Kellner, iako je na dužnosti već 11 godina, nikada nije imala slučaj u kojem se obračunala sa zločincima noseći ovako malo odjeće

Iako nije bila na dužnosti, švedska policajka nije imala vremena za gubljenje – drskog je kradljivca bacila na zemlju i uhitila.

Kako prenosi švedski portal The Local, Mikaela Kellner uživala je u slobodnom danu, sunčajući se u parku Ralabashov u Stockholmu.

Mir je prekinuo muškarac koji se pretvarao da prodaje časopise za pomoć beskućnicima. S obzirom na navaljivanje i grubost koju je pokazivao kad su ga Mikaella i njezine prijateljice odbile, policajka je posumnjala kako nešto nije u redu.

– Rekla sam prijateljicama da dobro čuvaju svoje stvari, ali čim je on otišao, jedna od njih upitala je gdje joj je mobitel... – Odmah je shvatila kako su časopisi samo paravan za krađu.

– Nije bilo vremena za gubljenje – rekla je Kellner.  – Potrčale smo za njim, možda kojih petnaestak metara, moja druga prijateljica koja je također policajka i ja, pa smo ga ščepale. Dok je pokušavao pobjeći, samo smo ga jače stisle.

Kellner, iako je na dužnosti već 11 godina, nikada nije imala slučaj u kojem se obračunala sa zločincima noseći ovako malo odjeće. 

Fotografija koju je objavila na Instagramu brzo se proširila društvenim mrežama, a nije trebalo dugo da se ovo uhićenje nazove uhićenjem godine.

>> Ova fotografija se proširila internetom, ali ne zbog zgodnih djevojaka

Komentara 12

CI
cika123
23:16 28.07.2016.

Evo moj muź kaže da nebi imao ništa protiv da ga ova policajka obori na tlo😂😂

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:15 29.07.2016.

Ovo je samo uvod, kako ne razumite, snima se film, a tek nakon hapšenja sljedi romantika, ono najbolje, ono kad će on njih malo pritegnut i tako te stvari....

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
00:30 29.07.2016.

žene hoće bit muškarci..muškarci žene..strava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije