Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve za ljepotu

Ubojite stiletto potpetice prodaju se kao da sutra ne postoji

'09.11.2010., Zagreb - stvari, odjeca, cipele, nakit.   Photo Tomislav Miletic/PIXSELL'
'Tomislav Miletic/PIXSELL'
27.11.2010.
u 09:01

Dobar posao u godini na izmaku napravio je i slavni Christian Louboutin čije cipele s crvenim potplatom ima svaka zvijezda koja drži do sebe

Neudobne su, izazivaju krvave žuljeve i teško je u njima napraviti više od dva koraka, međutim, tzv. stiletto potpetice ove godine bilježe rekordnu prodaju. Žene diljem svijeta potrošile su dvije milijarde dolara samo na štikle s ekstremno visokom potpeticom, i to u krizi. Istraživanje koje je objavio Daily Mail tvrdi da je razlog velike potražnje za ovom vrstom cipela taj što ih stalno nose slavne osobe koje u društvu imaju status modnih ikona.

Najspominjanija je obuća koju na raznim događanjima nosi glumica Sarah Jessica Parker, a među dizajnerima koji su ove godine uknjižili rekordnu zaradu vodeće mjesto zauzima Nicolas Kirkwood koji se u 2010. suočio s tolikom potražnjom za svojim cipelama da njegova tvornica nije uspjela proizvesti dovoljno modela te je morao otvoriti liste čekanja. Dobar posao u godini na izmaku napravio je i slavni Christian Louboutin čije cipele s crvenim potplatom ima svaka zvijezda koja drži do sebe. Njegove su kreacije rasprodane i u zagrebačkom “Nicolasu” unatoč cijeni od nekoliko tisuća kuna.

U društvu postolara koji ne osjećaju krizu našao se i Jimmy Choo čija je direktorica Tamara Melon priznala da im u recesiji cvjetaju ruže jer se luksuznih cipela ni u kakvoj krizi ljudi ne žele odreći.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije