Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo terapeutkinji

'U vezi sam sa ženom koja mi je super i sve među nama funkcionira osim seksa koji uporno odbija'

shutterstock
26.01.2023.
u 19:43

Inače se jako dobro slažemo, uživamo u dugim zajedničkim šetnjama i možemo razgovarati satima, no ja želim puni odnos sa svime što s tim dolazi, kaže on.

Veza koju imam sa svojom djevojkom je u najboljem slučaju prijateljska, ali je svejedno ne želim izgubiti, napisao je muškarac anonimno terapeutkinji i dugogodišnjoj The Sun kolumnistici, Deidre. "Gotovo mi uopće ne dopušta da ju dodirujem", rekao je.

Oboje, kaže, imaju 45 godina i zajedno su devet mjeseci, te misli da je bio više nego strpljiv i da joj je dao dovoljno vremena da se na njega privikne.

Što žene žele od muškaraca na prvom spoju? Ovo je dobro znati...

1/8

- Ljubimo se, mazimo, ali čim se počnemo približavati spolnom odnosu, ona me zaustavi - priča on.

"Njezina posljednja veza nije bila dobra, no ne znam koliko je loše bilo jer mi nije ispričala detalje".

Nedavno je, kaže, za njezin rođendan za njih dvoje rezervirao vikend u hotelu i spavali su u istom krevetu, ali ništa se nije dogodilo.

- Inače se jako dobro slažemo, uživamo u dugim zajedničkim šetnjama i možemo razgovarati satima, no ja želim puni odnos sa svime što s tim dolazi - kaže on.

"Gubim li ipak vrijeme držeći se nje?"

- Ne, zvuči kao da vas dvoje imate nešto dobro. Prirodno je da želite seksualni život pa morate pronaći vrijeme, kada niste već na putu u krevet, da je pitate zašto je seksualno toliko sramežljiva - odgovorila je terapeutkinja.

"Pretpostavljam da joj se u prošlosti nešto ružno dogodilo, no to ćete je morati sami pitati, a kakav god bio odgovor, moguće je u dvoje prevladati sve strahove i brige koje jedna osoba u vezi ima", poručila je.

Ljubite li se dovoljno? Evo koliko sekundi poljubac treba trajati za sretan brak...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije