Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Elegantan i upečatljiv

U subotu vas uz Divu čeka i mirisni hit brenda Baldessarini, raskošna mirisna kreacija koja će vas oduševiti

Baldessarini Fragrances
08.06.2022.
u 10:52

Ove subote, 11. lipnja, na kioscima u paketu Dive i Večernjegt lista, potražite i tester prvog ženskog mirisa marke Baldessarini Fragrances.

Druga subota u mjesecu uvijek je rezervirana za novo izdanje magazina Diva. Zvijezda naslovnice genijalna je Ana Tevšić Nauković, jedna od najboljih produkt-dizajnerica u s kojom smo razgovarali o poslu, kao i o privatnom životu.

Uz mnoštvo odličnog sadržaja, u paketu Dive i Večernjeg lista ove subote potražite i tester Baldessarini Bella parfema, prvog ženskog mirisa marke Baldessarini Fragrances. Baldessarini Bella mirisni je cvjetni buket u čijem se srcu nalazi ruža, a bogati, blago začinjeni i medeno slatki aspekti apsoluta ruže, zajedno sa senzualno svježom aromom superesencije ruže, otkrivaju graciozan mirisni doživljaj. Nakon međusobne igre živahnih nota crnog ribizla i slatkih nota mandarine, ružičasti eliksir s toplim, senzualnim drvećem i mošusom odzvanja puderasto mekano u donjoj noti.

- Ruža je kao kraljica cvijeća, najslavniji i najpoznatiji cvijet na svijetu. Interpretirana je i nanovo otkrivena u brojnim mirisnim oblicima za svijet parfumerije. Kod parfema Baldessarini Bella odlučio sam se za dvije različite metode ekstrakcije kako bih obuhvatio raznovrsnost ruže: apsolut daje dubinu i teksturu, a superesencija odiše prirodnošću latica. Oda besmrtnosti ruže, naglašena voćno-zelenim notama crnog ribizla u gornjoj noti i mošusno puderastom, kozmetički privlačnom umirujućom strukturom u donjoj noti - izjavio je kreator mirisa Mathieu Nardin

Raskošan cvjetni miris prati i upečatljiv dizajn, elegantan i bezvremenski. Kvadratni oblik visokokvalitetne staklene bočice u kontrastu je s nježnom ružičastom bojom i tako naglašava koncept ženske, ženstvene snage. Sklopivu kutiju u gornjem dijelu također ukrašava svijetla ružičasta boja sa sjajnom srebrnom trakom koja razdvaja donje područje u elegantno bijeloj boji. Bočica i sklopiva kutija zadivljuju nježnom kombinacijom ženstvenih boja i upečatljivih kontura i linija – i predstavljaju prvi ženski miris marke Baldessarini u uobičajenom profinjenom i bezvremenskom dizajnu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije