U šnicli do 1000 kalorija, u ćevapima i - dvostruko
Ako se mast s mesa tijekom pečenja cijedi na ugljen, stvaraju se kancerogeni policiklički aromatski ugljikovodici
Komentari 7
Riječ je u tekstu vjerojatno ipak o šniclu a ne \"šnicli\" . U najmanju ruku o odresku....
To znaci da sva hrana na moru nije zdrava, jer tamo nema nista drugog osim sve sa rostilja i djelomicno i riba i meso sa istog rostilja. Sto onda jesti na godisnjem odmoru u tim svim 2restoranima\"
Odlučio sam!! Umjesto 100, živjet ću 90 godina, ali mi nikakav magistar nutricionizma neće savjetovati u kojem ću jelu uživati! Prepustite ljudima odlučiti da li će jesti travu ili meso sa roštilja!
ja imam ukus ćevapa kao djete, moja najbolja hrana, jos kad sam bio po prvim Srpskim restoranima, uvijek sam jelovnik studirao da bi na kraju uzeo porciju ćevapa i tako vec 20 godina nisam ništa drugo narućio, meni je samo žao da jos niko nije uspjeo internacionalno da konkurira Mc Donaldu i Co, za mene su hamburgeri smece naprama ćevapama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Nema straha od ćevapa! Naši su \"stručnjaci\" usavršili tehnologiju proizvodnje vrlo ukusnog pripravka nalik na ćevape koji se sastoji od toliko soje da nakon porcije kolesterol morate dodatno naručiti :)
Opet nekakav strucnjak soli pamet kako i sta se treba jesti.......a on sigurno rostilja kad god mu se ukaze prilika.....ja jos nisam cuo da je netko krepao od rostilja.....ljudi prilkom rostiljanja su sretni i opusteni.....zato narode, navalite na rostilj....ebes strucnjake i njihovo palamudjenje.....jedan je zivot, i zbog toga uzivajmo u rostilju.....
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Čovjek zna što govori, još kad bi ga ljudi poslušali...