Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Restoran

U restoranu Dubrava jelovnik za - 50 kuna ili 7 eura

restoran (1)
31.07.2011.
u 12:00

Očito, mnogi vjeruju da će turisti radije kupiti cijeli sir od nekog proizvođača na improviziranom štandu, nego masno u restoranima platiti za koju fetu sira

Rijetko se koje turističko mjesto u Hrvatskoj može pohvaliti s dvije nadaleko cijenjene i poznate poslastice kao grad Pag. Oduvijek je za to mjesto, ali i za cijeli istoimeni otok, sinonim bio paški sir, tvrdi ovčji sir, i paška janjetina. Kada netko ima takvo što kao što to ima Pag, može se očekivati da će vam iza svakog ugla nuditi te svoje delicije. Nažalost, u Pagu to ne čine. Restorani na koje smo naišli imaju svega, od svježe ribe do tih paških specijaliteta, ali to ne naglašavaju.

Očito, mnogi vjeruju da će turisti radije kupiti cijeli sir od nekog proizvođača na improviziranom štandu, nego masno u restoranima platiti za koju fetu sira. Ono o čemu smo pisali u tekstu o Pagu, vidljivo je i na gastronomskoj ponudi koja razmišlja i o svim turistima. Za one slabije platežne moći nude se jelovnici za 50 kuna. U restoranu Dubrava, smještenom na samoj rivi u Pagu, istaknut je riblji jelovnik za samo 50 kuna ili 7 eura.

Ključne riječi

Komentara 2

UN
unbekant
22:25 02.10.2011.

cjena je pristupacna,svaka cast,jer je cjena prema standardu zivota,i plati u Hrvatskoj

PA
papa
12:17 31.07.2011.

Odkada je na ribljem jelovniku \"chicken\" riba?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije