Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tražila je savjet

'U odličnoj smo vezi, ali osjećam se frustrirano i ljuto kada ne mogu postići orgazam'

shutterstock
15.03.2021.
u 23:03

Iako je ona puna razumijevanja prema njoj, osjeća se nepotpuno i pita se kako može promijeniti stvar.

- Frustrirana sam i ljuta kada ne mogu postići orgazam sa svojom partnericom. Zajedno smo nekoliko mjeseci, ali jako sam sretna s njom. No, kada smo u krevetu, dolazim do točke orgazma, ali ga iznenada izgubim i osjećam se loše - napisala je jedna žena za The Sun.

Evo zašto biste trebali doživjeti orgazam prije svakog odlaska na spavanje:

1/7

Uvijek je imala poteškoća s postizanjem orgazma, ali je ga je doživjela nekoliko puta kada je bila s njom. Iako je ona puna razumijevanja prema njoj, osjeća se nepotpuno i pita se kako može promijeniti stvar.

- Dobar je seks mnogo više od postizanja orgazma. Uživanje u međusobnim tijelima jednako je važno. Uzrujavati se zbog ne postizanja orgazma može uzrokovati baš ono zbog čega ste zabrinuti. Ključ je razumijevanje vlastitog tijela, zato provedite neko vrijeme dovodeći se do orgazma. Nakon što to savladate, možete pokazati svojoj djevojci što vam najbolje odgovara - odgovorila joj je Deidre.

 Sami napravite sredstvo za čišćenje prozora prije proljetne generalke!

Komentara 2

Avatar mačak s tri života
mačak s tri života
07:12 16.03.2021.

možda te muško neuzbuđuje probaj sa ženskom svega ima

MO
montello
18:53 16.03.2021.

trazi bolju muškarčinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije