Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HIT FILM = HIT JAKNA

U nekoliko dana rasprodana jakna Belle Swan

bella
25.01.2010.
u 12:51

Jakna se prvi put u prodaji našla 2006. godine, no pomama je nastala tek nakon što su je obožavatelji četverodijelne vampirske sage prepoznali u Bellinoj i Edwardovoj romantičnoj sceni u šumi.

Američka modna marka BB Dakota prošli je tjedan, potaknuta uspjehom sage Sumrak, u prodaju pustila jakne poput one koju je Kristen Stewart nosila glumeći Bellu. Bio je to pun pogodak za obožavateljice vampira u potrazi za svojim osobnim Edwardom jer od petka do ponedjeljka rasprodane su sve veličine osim najmanje – XS.

Jakna se prvi put u prodaji našla 2006. godine, no pomama je nastala tek nakon što su je obožavatelji četverodijelne vampirske sage prepoznali u Bellinoj i Edwardovoj romantičnoj sceni u šumi.

Wendy Chuck, kostimografkinja Sumraka, kaže da se  jakna prvobitno nije trebala pojaviti u filmu.

- Planirala sam u tu scenu staviti smeđu majicu s kapuljačom, no direktoru fotografije nije se svidjelo što su njezina kosa i jakna smeđe – objasnila je Chuck, koja je potom  odjurila u najbližu trgovinu i kupila jaknu te tako lansirala jaknu BB Dakote do neslućenih visina.

Prateći uspjeh filma, BB Dakota ponovno je u prodaju pustila jaknu preimenovavši je u jaknu Sumrak, a za ovu jesen upravo kreiraju cijelu novu kolekciju inspiriranu stilom Belle Swan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije