Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Važnost odmora

U Martićevoj otvoren mali dućan (iz) snova renomirane talijanske tvrtke Magniflex

Magniflex
Foto: Promo
1/9
13.09.2017.
u 09:00

Talijanska tvrtka Magniflex, proizvođač vrhunskih madraca i jastuka od inovativnih i prvorazrednih materijala otvorila je svoj prvi show room u Zagrebu, Martićeva 33

U ponudi madraca koji se nalaze na tržištu u Hrvatskoj, konačno smo dobili mogućnost kupiti prvorazredan proizvod koji odskače od uobičajene ponude na našem tržištu zbog niza razloga a, namijenjen je svima koji shvaćaju važnost odmora i materijala na kojem se odmaramo. Talijanska tvrtka Magniflex, proizvođač vrhunskih madraca i jastuka od inovativnih i prvorazrednih materijala otvorila je svoj prvi show room u Zagrebu, Martićeva 33, a Hrvatska je tako postala 99 zemlja u svijetu gdje je ovaj brend prisutan. Magniflex proizvodi i program za poznate dizajnerske kuće Tonino Lamborghini i Pierre Cardin.

Tvrtka je rođena prije 55 g u idiličnoj Toscani, Italija. Osnovana je na ideji i strasti za perfekcionizmom i vrhunskom kvalitetom bez kompromisa. U svijetu danas ima više od 35 milijuna zadovoljnih kupaca, proizvodi više od 100 različitih proizvoda, uz kapacitet od 10 000 madraca dnevno. Vlasnici (tvrtka je obiteljska) i svi zaposlenici dijele zajednički san: poboljšati dobrobit ljudi, na način da se poboljša kvaliteta sna i odmora. Za Magniflex kvaliteta je esencijalna. Zato se u proizvodnji koriste isključivo talijanske sirovine i potpuno netoksični materijali te su svi proizvodi certificirani nizom najstrožih svjetskih certifikata:

Posebno izdvajamo certifikat OEKO-TEX® standard 100 koji garantira odsutnost toksičnih supstanci ili bilo kojih ostalih tvari koje su štetne za ljude i okoliš a odnosi se na cjelokupan proizvodni program.

Foto: Promo


Vrlo važan je i Medical Device CE certifikat . Taj certifikat znači da madrac ima karakteristike medicinskog pomagala. Takav madrac mora biti:

  • Anti dekubitus
  • Netoksičan i periv
  • Mora pravilno raspoređivati težinu tijela na madracu
  • Madrac mora zadržavati stabilnu, balansiranu temperaturu (ne smije se previše zagrijavati)

U mnogim EU zemljama, osobe s ozbiljnim zdravstvenim i patološkim problemima mogu za proizvod koji ima takav certifikat dobiti poreznu olakšicu.

 

Tvornica ima isvoj laboratorij gdje se povezuje inovativnost s tehnologijom, a surađuje i s institutima i laboratorijima širom svijeta. Plod takve suradnje rezultirao je inovativnim rješenjima koja su sada dostupna i u Zagrebu. Tvrtka ima i posebnu liniju za sportaše i ljude koji vole sport. Tako je jedan od najprodavanijih modela ove tvrtke madrac Magnistretch razvijen i patentiran u suradnji sa Strojarskim fakultetom Sveučilišta u Zaragozi.
Tijekom rujna odobravamo popust od 30% na sve modele iz kolekcije Magnistretch!

Foto: Promo

Foto: Promo

Izum ove tvrtke je i DUAL CORE jezgra madraca - inovativna tehnologija za bračni madrac koji se sastoji od dva pojedinačna dijela. Svaki dio nudi dvije različite potpore i udobnosti na istom madracu, što je idealno za partnere koji nisu isto teški.


 

Magnigel je poseban madrac koji vas „hladi“ tijekom ljetnih noći jer je napravljen od inovativne gel pjene koja diše, a ima fantastično svojstvo da se stabilizira na tjelesnoj temperaturi i na taj način nema efekta zagrijavanja kao kod većine drugih materijala. Inovativna struktura, koja zahvaljujući svojoj gustoći ima sposobnost da disperzira telesnu toplinu, omogučava konstantnu mikro - klimu i osjećaj svježine i suhoće dok spavamo.
Magnigel pjena daje idealnu potporu cijelom tijelu i osjećaj kao da lebdite na nebu.

Magnifoam inovativna memory pjena je drugačija od standardnih memory pjena na tržištu jer reagira na težinu a ne na toplinu našeg tijela tijekom spavanja. Savršeno se oblikuje po našem tijelu te ne grije spavača. Otvorena struktura stanica omogućuje savršen protok zraka.

Mallowfoam ili pjena od sljeza daje izuzetno meku i udobnu podršku tijelu. Pjena od sljeza djeluje anti upalno na kožu te umiruje i opušta. Ovaj materijal je pravi izvor blagostanja za cijeli nervni sustav.

Vrhunski estetski dojam ovog 100% talijanskog proizvoda, inspiriranog toskanskom tradicijom upotpunjuju vrhunski i cijenjeni prirodni materijali koji se koriste u proizvodnji: svila, lan, cashmire, konjska dlaka, devina dlaka, ali i najinovativniji tehnološki materijali kao što su OUTLAST i COOLMAX.

Outlast tkanina je prvobitno dizajnirana za skafandere koje nose astronauti. Strukturu ove tkanine čine milijuni malih sfera napravljenih od posebnog voska koji se topi na 36°C. Proces topljenja počinje zbog povećane tjelesne temperature te tako apsorbira višak topline i akumulira je. Kada je tjelesna temperatura stabilna i "ispod temperature topljenja", sfere počinju oslobađati akumuliranu energiju u obliku topline.

Coolmax je tkanina visokih performansi, izrađena uz pomoć visoke tehnologije - lider u kontroli znojenja tijekom noći. Zbog svojih osobina ova tkanina osigurava odličnu kontrolu tjelesne temperature i osigurava vlažnost koži tijekom sna. Coolmax tkanina osuši se brže nego bilo koja druga vrsta tkanine i ostaje suha i svježa.

3D tkanina ima strukturu mikro-mreže sa odličnim kapacitetom za otklanjanje vlage tokom noći. Ovaj materijal se suši četiri puta brže od pamučne tkanine, mek je i nježan. Specifična struktura čini ovu tkaninu izdržljivu, neutralizira neprijatne mirise i održava svježinu. Savršena za one koji se pretjerano znoje tijekom noći.

Posebna pažnja se poklanja očuvanju okoline i emisiji CO2, a trećina energije koja se koristi za proizvodnju dolazi iz obnovljivih izvora. Ekološka dimenzija izuzetno je važna za Magniflex.

NUVOLA - obrt za trgovinu i usluge, vl. Sanja Kucan
Show room MAGNIFLEX

Martićeva 33 / 10000 Zagreb tel: 5602260

www.magniflex.com

www.facebook.com/magniflexhr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije