Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV Poznatom bračnom paru Nobilo-Cetinski Valentinovo je svaki dan

U Ivaninim očima Tony nalazi sve što poželi

13.02.2009.
u 17:49

Nakon siječanjskoga odmora tijekom kojega je uživao u obiteljskoj intimi sa suprugom Ivanom i kćerkicom Pijom koja je navršila mjesec dana, Tony Cetinski vraća se poslovnim obvezama koje ga nisu zaobišle ni na Valentinovo.

Svaki dan je Valentinovo
Jedan od naših najpopularnijih pjevača u subotu poslijepodne krenut će put Kopra u kojem će svojim romantičnim hitovima zabavljati zaljubljene Slovence, a mama Ivana i kćer Pia ostat će kod kuće. No, Tonyjeva supruga zbog toga nije nesretna.

– Ne patimo od formalnosti, jer nama je zapravo svaki dan Valentinovo – kaže Ivana.

Govoreći nedavno o svojoj životnoj partnerici, Tony je poetski istaknuo da u Ivaninim očima može pronaći sve što poželi. Ljubav, zdravlje i obiteljski mir na prvom su im mjestu, kažu. Stoga je pjevač odmah nakona rođenja Pije preko menadžerice Snježane Jerković zamolio novinare da poštuju njihovu privatnost.

Amorova strelica
Ivana je Tonyju velika potpora i u privatnom i u profesionalnom životu. Poznati par danas će se prošetati do novootvorenog CD shopa Hit recordsa u Preradovićevoj ulici u Zagrebu gdje će naša pjevačka zvijezda u 12 sati predstaviti svoj novi DVD “Arena live 08”. Snimka je to njegova hvaljenog, spektakularnog koncerta održanog ljetos u pulskom amfiteatru u sklopu turneje Furia.

Premda im neće pjevati, Tony će na dan zaljubljenih razveseliti svoje zagrebačke poklonike s kojima će se družiti i potpisivati im svoj novi DVD. Valentinova s omiljenim pjevačem posebno će se sjećati oni koje je najjače pogodila Amorova strelica. Naime, deset najzaljubljenijih parova tom će prilikom na dar dobiti njegovu novu koncertnu snimku iz pulske Arene.

Potom će se Tony zaputiti prema Kopru, gdje će svojim pjesmama ljubavnim razgaliti srca slovenskih obožavatelja, a nakon toga pohitat će kući i poljubiti i zagrliti svoju suprugu i jednomjesečnu Piju.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije