Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

'U braku smo 20 godina, ali sam saznala da moj suprug ima aferu s istom ženom - punih 15'

shutterstock
01.03.2022.
u 00:44

Sada se osjeća posramljeno jer nije vidjela nikakve znakove da joj suprug ima aferu

- Moj suprug i ja u braku smo već dvadeset godina. On je uvijek puno radio i često bio odsutan, ali navikla sam se i zabavljala se s naše dvoje djece. No, nedavno mi je jedan od suprugovih bivših kolega rekao da je moj suprug u vezi s istom ženom već 15 godina, odnosno većinu našeg braka - napisala je jedna žena za stručnjakinju za odnose Coleen Nolan.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Rekao joj je da mu je muka laži njezinog supruga te da smatra da bi trebala znati što se događa iza njezinih leđa. Ona se sada osjeća posramljeno jer nije vidjela nikakve znakove da joj suprug ima aferu, no kada je počela tražiti dokaze, otkrila je poruke i razgovore na njegovom mobitelu.

- Kad sam se suočila s njim, shvatio je da ne može lagati, ali je pokušao reći da će ostaviti ovu ženu i iskupiti se. Naša djeca sada također znaju za to i neće razgovarati s njim. Ne znam što da radim. Nisam radila godinama i bojim se da ću uništiti našu obitelj. Uglavnom ne mogu vjerovati da mi je cijeli brak bio lažan - nastavila je.

- Ono zbog čega ćete se gotovo odmah osjećati bolje je da preuzmete kontrolu nad svojim životom. Kad ste dugo u braku, zastrašujuća je pomisao da odjednom ostanete sami, no ako odlučite napustiti supruga, nećete biti sami. Imat ćete podršku svoje djece i drugih članova obitelji i prijatelja. Razumijem da se osjećate lakovjerno i naivno, ali greška je njegova, ne vaša - odgovorila joj je Coleen.

Deset godina dopisivala se s muškarcem koji ne postoji: Osoba iza tipkovnice zapravo joj je bila vrlo blizu...

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:34 01.03.2022.

Znaci 5 godina ti bio vjeran😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije