Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila astrologinja

U 2022. Blizanci će imati probleme u ljubavi, a evo što ih očekuje na poslovnom planu

Pixabay
29.12.2021.
u 15:30

Neptun će vladati njihovim odlukama i stvarati velike probleme u njihovim vezama

Sve nade za Novu godinu su usmjerene u novi zvjezdani ''raspored'' koji bi nam svima olakšao neizvjesnost i uljepšao život. Kakva će iduća godina biti horoskopskom znaku Blizanaca? Odgovor na ova pitanja otkrit ćete u nastavku.

Jeste li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju `na prvu`:

1/9

POSAO – Vi volite istovremeno raditi više poslova i aktivno sudjelovati u nizu poslovnih projekata, ali to često rasprši vašu energiju pa postajete nervozni ili površni. Prvih četiri mjeseca u idućoj godini, Jupiter će vam predstavljati cijeli niz poslovnih iznenađenja i izazova. Svaki od njih je drugačiji i morat ćete se voditi logikom, a ne emocijama.

U videu saznajte više o 2022. godini za Blizance:

 

LJUBAV – Vi koji prolazite krizu srednjih godina, trebate znati da Neptun idealizira sliku potencijalnih ljubavi, a iz postojeće veze tjera vas na bježanje. Njegova priroda je da zamagljuje pravu sliku stvarnosti i potom razočara. Vi koji ćete bježati, nemojte pobjeći daleko jer ćete se naposljetku uvijek vratiti. 

SAVJET – U 2022. imajte pri ruci nekoliko pojaseva za spašavanje i jako dobar kompas.

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

Pogledajte što sve očekuje Ovna i Bika u 2022. godini:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije