Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sumnjičav je

Trudna zaručnica tvrdi da je dijete njegovo, a on je siguran da je bila s bivšim

Shutterstock
17.05.2020.
u 19:50

Ne želi odbiti brigu o djetetu ako je stvarno njegovo, ali ima nekoliko dokaza koji ukazuju na to da ga je varala i da on nije otac.

"Draga Deidre, imam 22 godine, moja trudna zaručnica 20. Od početka naše veze ona je u kontaktu s bivšim partnerima. Tvrdi da su samo prijatelji...", počinje priču muškarac savjetnici za odnose Deidre.

Rekla mu je da ga voli, ali pronašao je u njezinom mobitelu poruke u kojima šalje seksi fotografije drugom muškarcu. 

"Prije šest tjedana vratio sam se iz Australije i rekla mi je da je trudna i da sam ja, naravno, otac. Ne mogu si pomoći, ali sumnjam u to. U mobitelu sam joj također pronašao fotografiju iz Londona s bivšim dečkom koja je nastala onda kada sam ja bio u Australiji."

Kako izgleda kada zaruke pođu po zlu pogledajte u videu:

"Vaša veza ne zvuči mi dovoljno čvrsto. Mislim da niste spremni pružiti djetetu stabilan dom pun ljubavi", kaže Deidre. "DNK test dokazat će jesi li ti otac. Želi li tvoja djevojka dijete? Ne pokazuje baš znakove da se planira smiriti i živjeti obiteljski život. Nije fer donijeti dijete na svijet ako ne želite stvarno biti roditelji."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije