Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve ide polaganije

Tri ključna savjeta za vrući seks poslije četrdesete

vođenje ljubavi
Arhiva vl
17.04.2012.
u 13:55

Fantastičan seks postoji i u zrelijim godinama, no s ovim savjetima on može postati još kvalitetniji

Žena je kao vino, što je starija bolja je, glasi poznata narodna mudrost. Fizička i emocionalna zrelost čine svoje, a žena s godinama stječe iskustvo koje ju čini samosvjesnijom, što posebno dolazi do izražaja u spavaćoj sobi. No u svakoj se ženi može javiti zrnce nesigurnosti uzrokovano fizičkim izgledom nakon što prijeđu 35. godinu.

Savjetnica za ljubavne parove Bobbi Palmer za Galtime piše kako unatoč procesu starenja žena može uživati i zabavljati se, no mora se u potpunosti prepustiti strasti...

Tri savjeta za seks iznad 40-te:

1. "Ne postoji dovoljno mračna soba"

– Jednom mi je bivši dečko rekao: "Kad si gola, muškarac vidi samo golu djevojku koja stoji ispred njega i sve što želi jest seks. Seksualno je uzbuđen i neće mariti za njene nedostatke" – kaže Palmer.

Činjenica je da s godinama gravitacija čini svoje. Obješenu kožu, pokoju boru ili celulit na bedrima muškarac zapravo ne vidi kada goli stojite pred njim, pa čak ni na najjačem svjetlu. A ne zaboravite da se i muškarci bore sa svojim problemima, primjerice pivskim trbuščićem ili podbratkom...

2. Svjetla, kamera, akcija - ili ipak ne...

Unatoč satovima joge baš vam se ukočio donji dio leđa, pa vam vam treba nešto više vremena da se ugrijete. Ako vas brine izvedba, samo se sjetite da je vašem partneru više stalo da savršene izvedbe, a ni on neće uvijek biti na visini. Zato je potrebno strpljenje, suosjećanje i humor s obje strane, a ako ih unesete u svoj odnos, osiguran vam je vam fantastičan provod.

3. Samo malo...

Dajte mu do znanja da vas privlači. Pustite ga neka se prvo dokaže. Nemojte mu se nametati, kako ne bi pomislio da odmah želite u krevet s njim. Za razliku od vremena kad ste imali 25 godina, stariji su muškarci spremni čekati puno dulje. Ipak dajte mu do znanja da ostaje u igri.

 

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 15

OB
-obrisani-
15:36 17.04.2012.

Kod moje mande, nema odugovlačenja - il oderi il odhebi zauvijek....

OB
-obrisani-
15:40 17.04.2012.

JUTRO POSLIJE\" Zatvori prozor i pokrij me Tiho zaključaj vrata odj*** od mene Tiho zaključaj vrata Odj*** zauvijek Ako sam i rekla da te volim Bila sam usamljena Ako sam i rekla da te volim Bila sam pijana

M3
Miške 3
14:06 17.04.2012.

A što bi na to rekli Mujo i Haso?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije