Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Traper i dalje nezaobilazni proljetni trend

Reserved predstavlja Denim kolekciju
Foto: Promo
1/12
01.03.2019.
u 11:01

Reserved predstavlja Denim kolekciju koja će vas oduševiti

Stilski sklad kolekcije trapera, najnovijeg ostvarenja iz radionice dizajnera poljskog brenda Reserved, s ponosom nas vraća u modnu prošlost tkanine koja je postala društveni i kulturni simbol posljednjih sedamdesetak godina. Reserved i u novoj kolekciji ostaje vjeran svojem prozračnom retro stilu oslanjajući se na razne estetske izričaje i subkulture. Uglavnom, ovog ćemo proljeća nositi traperice visokog struka, široke traper-haljine s dubokim prorezima te ogrtače i oversize jakne od omiljenog jeans materijala.

Foto: Promo/Eva Virc

Moderna kolekcija s mnogo referenci na sedamdesete i devedesete sastoji se od upečatljivih vintage ženskih modela u nezaboravnim krojevima. Pred nama su kratki gornji dijelovi koji su u savršenoj harmoniji s malo širim hlačama i suknjama. Za razliku od prethodnih Reserved kolekcija, modnih detalja nije mnogo, tek nekoliko šešira i velikih sunčanih naočala.

Kada je riječ o muškim modelima oni govore u prilog povijesno poznatoj činjenici da su modno osviješteni dečki jako elegantni kada su odjeveni u traper od glave do pete, i to u različite nijanse trapera. Baš kao da je kreirana na francuskoj rivijeri sedamdesetih, kolekcija se ponajviše sastoji od različitih jakni i košulja, koje su kruna proljetnog casual stila.

Kolekcija je dostupna u Reserved trgovinama od sredine veljače.

Foto: Promo/Eva Virc

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije