Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I neće biti

TOP 5 znakova da nije spreman za ozbiljnu vezu

prekid veze
Foto: Thinkstock
1/2
22.03.2016.
u 23:17

Kako ne biste morali kupovati vrijeme, smišljati izgovore i opravdanja i ostati u konačnici slomljenog srca, prepoznajte na vrijeme znakove da muškarac pored vas nije spreman za ozbiljnu vezu

Žene često imaju ono posebno čulo kada je riječ o vezama i osjećaju da muškarac nije predan toj vezi.

Ali ipak, pronalaze opravdanja. Kupuju vrijeme sebi i drugima s nadom da je njihov osjećaj ipak bio kriv. 

Kako ne biste morali kupovati vrijeme, smišljati izgovore i opravdanja i ostati u konačnici slomljenog srca, prepoznajte na vrijeme znakove da muškarac pored vas nije spreman za ozbiljnu vezu. 

Manjak prisnosti

Sjećate li se uopće onog osjećaja kada ste bili kao priljepci? Stalno ste se držali za ruke, stalno grlili i ljubili, a sada ste kao dva cimera koji samo dijele zajednički stambeni prostor? Ako ste primijetili ovu promjenu u ponašanju, vrijeme je za uzbunu. Stres, posao, teški dani i slični izgovori mogu imati temelj nekoliko dana, ali ako to traje dulje vrijeme, razgovarajte s njim. Vjerojatno su mnogo dublji razlozi u igri jer osoba pod stresom će prvo poletjeti u sigurni zagrljaj osobi koju voli. 

Vi ste izvan planova

– Dogovorio sam se za izlazak u grad, dogovorio sam se za nogomet, dogovorio sam se za piće, dogovorio sam se..." Muškarac mora imati odmak od svojih izabranica i imati vrijeme za sebe. Isto kao što je i ženama potrebno vrijeme za sebe. Ali kako nije dobro kada ste zajedno 24 sata na dan, nije dobro niti kada vas vaš muškarac isključuje iz svih svojih dnevnih aktivnosti. Kada sve što planira, planira bez vas i nema želju uvrstiti vas "u svoj raspored" i provesti vrijeme s vama, onda za ovo ni ne trebate tražiti opravdanja. Jednostavno ih nema...

Ne želi vas upoznati s drugim ženama u svom životu

On zna sve vaše prijatelje, a vi njegove prijateljice ne poznajete. I to ne zato što ih vi niste željeli upoznati, nego zato što vaš muškarac odbija predstaviti vas svom "ženskom dijelu društva". Vidite li neki nerazmjer?

S vama je, a negdje je daleko

Tu je pored vas, najbliže što trenutačno može biti, ali ipak je mislima na nekom drugom mjestu. Ne posvećuje vam dovoljno pažnje i ne doživljava vas kao osobu s kojom bi najradije bio sad bilo gdje. Možda to neće jasno pokazati, ali vi ćete to svakako osjetiti. 

Daleko od očiju, daleko od srca

Prepoznajete li se baš u ovome? Prava ljubav može nadići sve kilometre i teške situacije, a kako ne bi mogla dvije ulice koje vas dijele? Ako ste u vezi s muškarcem koji vas neće nazvati, doći vidjeti niti čak poslati poruku da pita kako ste dok se vi prvi ne javite, to nije ljubav. To je zabavljanje i zajedničko provođenje vremena onda kada njemu odgovara, vjerojatno kada su svi njegovi prijatelji zauzeti i na TV-u nema ništa zanimljivo. 

>>5 stvari koje uništavaju vašu vezu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije