Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrijeme za shopping

TOP 20 sniženih kaputa do 500 kuna

Kaputi
Foto: Tally Weijl
1/7
09.01.2015.
u 14:35

Počela su sniženja pa je ovo zapravo idealna prilika da po pristupačnoj cijeni nabavite model koji ste potajno željeli još od početka jeseni.

S obzirom da smo u pravim zimskim radostima počeli uživati tek prije nekih desetak dana, još uvijek nije kasno da investirate u svoj zimski kaput.

Počela su sniženja pa je ovo zapravo idealna prilika da po pristupačnoj cijeni nabavite model koji ste potajno željeli još od početka jeseni. High street brandovi su snizili svoje cijene te vas na njihovom vješalicama čekaju fantastični modeli za različite modne stilove.

U H&M-u ćete pronaći ‘statement’ modele u jarkim i pastelnim bojama koji dolaze u predimenzioniranim krojevima i idealni su za sve one djevojke i žene koje obožavaju slojevito odijevanje i stil kakav nose svjetske ikone stila. Zara vam nudi klasiku i jednostavnost koja će biti u modi i u nadolazećim hladnim sezonama, dok u ponudi Reserveda, Vero Mode i Tally Weijla možete pronaći jako trendi modele. Naša najdraža web destinacija Asos pobrinula se da fashionistice po nadasve pristupačnim cijenama nabave svoje ‘it’ zimske modele od kojih se neće odvajati sve do proljeća!

Najljepše modele kaputa sa sniženja, prema izboru portala Fashion.hr pogledajte u nastavku.

Zara (499 kuna)

Foto: Tally Weijl

H&M (229 kuna)

Foto: Tally Weijl

Tally Weijl (149 kuna)

Foto: Tally Weijl

H&M (199 kuna)

Foto: Tally Weijl

Vero Moda (299 kuna)

Foto: Tally Weijl

Svih 20 sniženih kaputa pogledajte na portalu Fashion.hr

>>TOP 5 ‘must have’ komada po izboru Marijane Batinić

>>TOP 22 stylish modna dodatka za zimu

Komentara 1

IK
ikonoklast
14:44 09.01.2015.

draga ja bi br.3 medium ili large ovisno o dostupnosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije