Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznatom vizažistu vratio se osmijeh na lice

Tomi Vrbanu iscjelitelj Mekki Torabi vratio nadu u izlječenje

tomo vrban
Pixsell
03.11.2009.
u 09:08

Tatjana Dragović Ivanišević i njezin suprug Goran Ivanišević omogućili su Tomi posjet kod poznatog iscjelitelja koji je uvjeren kako će Tomo uskoro ozdraviti.

Vizažist Tomo Vrban koji je nedavno otkrio kako boluje od karcinoma kostiju dobio je novu nadu u izlječenje zahvaljujući svojoj dobroj prijateljici Tatjani Dragović Ivanišević. Kako prenosi tjednik Arena, Tatjana i njezin suprug Goran Ivanišević omogućili su Tomi prošli tjedan posjet marokanskom iscjelitelju Mekki Torabi koji boravi u Hrvatskoj. Već nakon prvog tretmana Tomi se popravilo raspoloženje i vratio mu se osmijeh kojim je uvijek uveseljavao svoju okolinu.

- Taj mladi dečko dolazi k meni od prošlog tjedna svaki dan. Ima puno vjere i ne boluje dugo pa sam uvjeren kako će potpuno ozdraviti - izjavio je u razgovoru za Arenu Mekki Torabi. Tomo i dalje ide na kemoterapije u KBC Rebro, ali sad je optimističniji i svaki dan odlazi u šetnje, a društvo me često pravi i prijateljica Tatjana Dragović Ivanišević. Iako se u posljednje vrijeme izolirao od svojih prijatelja, Tomo zna da su oni uz njega, a zahvaljujući njegovu poslovnom partneru Saši Jokoviću i prijateljici Tatjani na Facebooku je osnovana grupa podrške "Tomo Vrban Loves The World" koja sad ima više od devet tisuća članova.

Na zidu grupe Tomi je poruku ostavila i Iva Bagić, koja se već dugo vremena bori s tumorom na mozgu, u kojoj je napisala kako ni on niti ona nemaju vremena biti bolesni i nek samo misli pozitivno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije