Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Top 10

VIDEO Tko se našao na listi najbolje odjevenih u 2015.? Pogledajte...

Nataša Janjić
22.12.2015.
u 12:25

Redakcija FASHION.HR Style Communityja i dizajneri BIPA FASHION.HR-a dali svoje glasove poznatim Hrvaticama u 2015. godini, a na temelju zbrojenih glasova odabrali su njih 10 koje su oduševile svojim stilskim odabirima

Kao i svake godine na izmaku, tako i ove 2015. kad se polako rezimiraju dojmovi o svemu što je obilježilo godinu koja je proletjela, na repertoaru se nađu i stilski odabiri naših trendseterica koje uvijek iznova oduševljavaju svojim odjevnim kombinacijama.

Redakcija FASHION.HR Style Communityja i dizajneri BIPA FASHION.HR-a dali svoje glasove poznatim Hrvaticama u 2015. godini, a na temelju zbrojenih glasova odabrali su njih 10 koje su oduševile svojim stilskim odabirima.

Prepoznatljive, sklone eksperimentiranju i dosljedne, najbolje odjevene Hrvatice koje su se našle na TOP 10 listi poznatih hrvatskih dizajnera

Ana Bacinger

Jedna od najčitanijih domaćih modnih blogerica i dobitnica ELLE Style Awards za najbolju modnu blogericu, Ana Bacinger nas već dugi niz godina oduševljava svojim jedinstvenim stylinzima u kojima često miješa vintage komade s komadima domaćih modnih dizajnerima. Sklona je statement modnim dodacima kojima često plijeni pažnju kao i smjelim kombinacijama boja i uzoraka što je stilski izdvaja od drugih. Čak i kada slijedi aktualne trendove, Ana ih kombinira s komadima retro prizvuka.

Ana Maria Ricov

Poznata modna dizajnerica Ana Maria Ricov, osim svojim kolekcijama, pažnju javnosti plijeni i svojim modnim kombinacijama koje uvijek izgledaju nekako svježe, originalno i drugačije. Za sebe uvijek kaže da najviše voli udobnost pa se prilagođava tome i stilski, ali pritom nikada ne zanemaruje estetiku! Naravno, irski seter Shiba koji često prati Ana Mariju na modnim događanjima, samo je plus cjelokupnom dojmu.

Judita Franković

Talentirana glumica Judita Franković često se nalazi na listi najbolje odjevenih Hrvatica pa se tako ove godine našla i na našoj listi. Judita Franković baš svaki puta, pri pojavljivanju na raznim događanjima, izgleda besprijekorno. Čak i kada eksperimentira s odjevnim kombinacijama i preuzima rizik da joj modni eksperiment ne pođe za rukom, i tada izgleda izvrsno!

Marija Kulušić

Modna dizajnerica Marija Kulušić, koja nas od samih početaka pojavljivanja na sceni oduševljava svojim kreacijama, ostavlja bez daha i vlastitim stilskim odabirima. Njezin je odabir vrlo često stilski sličan onome što bismo mogli prozvati minimalističkim i geometrijskim, a Marija često pribjegava zaogrnuti se ne-bojama poput sive, crne i bijele.

Marijana Batinić

Lijepa voditeljica Marijana Batinić osvojila je srca publike svojim stilom u kojem kombinira trendy komade sa statement modnim dodacima te cipelama i torbama kojima je teško odoljeti. Marijana miješa boje i uzorke u kombinacije koje često, prije njezina stylinga, nismo niti znali da pristaju tako dobro jedan s drugim.

Nataša Janjić

Talentirana glumica Nataša Janjić, koja krasi naslovnicu blagdanskog izdanja FASHION.HR+ magazina, baš uvijek izgleda stilski dotjerano od glave do pete. Lijepa Nataša odlično kombinira odjevne komade s potpisom domaćih modnih dizajnera s high street komadima te ih uvijek zaokruži modnim dodacima koje privlače pažnju.

Nevena Rendeli

Voditeljica i novinarka, Nevena Rendeli, nosi casual na chic način. Nevena često nosi trendi komade koje uvijek izvrsno uklopi u vlastiti stil, a što se kolorita tiče sklona je ne-bojama: bijeloj,

sivoj i crnoj u kojima je najčešće viđamo, a po kojima je postala prepoznatljiva. Obično bira obojene modne dodatke kojima "razbija" odjevne kombinacije i daje im dašak svježine.

Petra Nižetić

Modna blogerica, producentica i novinarka, Petra Nižetić, razoruža nas svakim svojim stylingom. Petra hrabro spaja nespojivo eksperimentirajući s odjevnim komadima koji na prvi pogled ponekad čak djeluju nenosivo. No, u njezinim kombinacijama takvi komadi baš uvijek djeluju jedinstveno čineći posve logičnu cjelinu od koje je teško maknuti oči.

Sanela Seferagić

Direktorica PR agencije RED, Sanela Seferagić, jedna je od poznatih Hrvatica s najistančanijim osjećajem za stil. Bilo da u svom stylingu kombinira odjevne komade domaćih dizajnere, high street ili pak vintage, Sanela ih uvijek uklopi u cjelinu u kojoj svaki detalj odgovara. Ženstveni stil s pomakom, tako bismo mogli opisati stil lijepe trendseterice.

Tihana Harapin Zalepugin

Vlasnica modne agencije Talia model, Tihana Harapin Zalepugin, jedna je od poznatih dama najdosljednijeg stila. Tihana u svojim stilskim odabirima često podržava mlade dizajnere smjelo noseći njihove odjevne komade te upečatljive modne dodatke koje kombinira na originalne načine koji baš uvijek privlače pozornost!

Komentara 3

YU
yurkov
20:17 22.12.2015.

Gospodja slokovic je daleko najbolje obučena hrvatica, ima stila, svaki put drukčije obučena, skladno njezinim godinama, palac 👍

LI
lilium
19:41 22.12.2015.

cure ljepe ste,al da vidite moju najnoviju haljinu,mislim da bi bila pobjednica

ZE
zeljkotheman
11:25 07.01.2016.

ova Tihana Zalepugin uvijek u nekim carsafima omotana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije