Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rodila je s 19

Tinejdžerica zatrudnjela iako je uzimala pilule: Iako se dogodilo slučajno, kaže, ne može biti sretnija

Instagram/ evangelineolualu
28.04.2021.
u 13:30

Svi su komentirali da smo premladi za dijete, a meni su druge djevojke na društvenim mrežama govorile da će mi život biti pakao, ispričala je

Iako je 21 dan u mjesecu uzimala kontracepcijske pilule nakon čega bi, kako je i propisano, napravila pauzu od tjedan dana, Evangeline Adesile je u 19. godini ostala trudna, nakon samo šest mjeseci veze s dečkom Jamesom Coghlanom (19).

- Tad su mi svi govorili da sam sigurno propustila uzeti pilulu i slično ali nisam, pila sam je svaki dan u isto vrijeme - kaže Adesile i dodaje da ju je nakon prvotnog šoka najviše brinulo to što svog dečka još nije dobro ni poznavala.

Ipak, skupa su, nastavlja, odlučili biti roditelji, a njena je trudnoća na društvenim mrežama izazvala gomilu, uglavnom negativnih komentara.

- Svi su komentirali da smo premladi za dijete, a meni su druge djevojke govorile da će mi život biti pakao - rekla je za Metro, a dečki su, kaže, uglavnom komentirali kako je izbor da zadrže dijete očito njen, a ne i Coghlanov.

Zbog svega toga tinejdžeri su, ispričala je, odlučili svima pokazati da su u krivu. Neočekivana trudnoća tako nije prekinula ni njihove planove za studiranje, a mlada mama kaže da je kćerka Elaïa ‘najbolje što joj se dogodilo.

Anđa Marić objavila fotografiju iz bolnice i opisala kako se osjeća

1/6

Par je ostao zajedno i uskoro trebaju useliti u svoj novi dom, a Adesile je pokrenula biznis prodaje dječje odjeće, te uskoro planira lansirati i asortiman organskih proizvoda za njegu kože za mame i bebe.

- Oduvijek znam da imam poduzetni duh ali nisam znala s čim se točno želim baviti, dok nije rođena Elaïa - rekla je mlada mama, a kad je za svoju liniju odjeće tražila dječje modele, nije očekivala da će dobiti na tisuće prijava.

- Posao mi je uspio zahvaljujući Instagramu i TikToku - kaže ona, pa sad na pragu 20.e, kako ističe, već živi svoj san.

Posao iz snova: Traže ljude koji bi svako popodne spavali, a mogu se prijaviti i Hrvati!

Ključne riječi

Komentara 4

AN
Anezka
22:52 29.04.2021.

Dok drugi završavaju škole i studiraju, putuju i uživaju ona (vjerojatno na teret nasljednika roditeljima) odgaja dijete. A kada će njene kolegice roditi dijete ona će već imati teenagera....Čitavo jedno razdoblje otišlo u nepovrat.

DA
danho
08:47 29.04.2021.

kakav je to svijet pitam se ja gdje je dobivala vecinom negativne komentare..meni jedino nenormalno u cijelo jprici je to da se truje s pilulama, a tako mlada....nedo bog da muski nesto uzima jel

MO
montello
15:01 28.04.2021.

Nista nije sigurno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije