Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nož naopako

Tiktokerica pokazala svoju 'groznu' tetovažu: 'Radila mi ju je naučnica, zar one to smiju?!'

TikTok/@malyev
25.07.2022.
u 10:30

U radnji nije bilo nikoga drugog osim naučnice, a šest dana kasnije, tetovaža joj je izgledala još gore nego prvi dan.

Nakon što je dobro pogledala svoju najnoviju tetovažu, jedna se djevojka nije mogla načuditi lošem dizajnu noža na ruci.

Odlučila je, naime, u tattoo salonu izvlačiti papirić na kojem piše što će tetovirati, a nakon što je izvukla lik Shreka, rekla je da će birati ponovno.  Izvukla je tako crtež noža, a kako je njena prijateljica imala dobro iskustvo u toj radnji,mirno je sjela u stolicu i čekala rezultat.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

Ipak,  kad je na kraju na svojoj ruci vidjela sliku noža, rekla je da je užasna, pitajući se zašto naučnici smiju raditi bez ikakvog nadzora.

@malyev get what u get tattoo… #fyp #ohno #tattoo #getwhatyouget ♬ Oh No - Kreepa

- Jučer sam se tetovirala i užasno je! Dobila sam novac natrag, tako da to nije problem - napisala je kraj svog TikTok videa, no radila joj je, kaže, mlada naučnica.

- U radnji nije bilo nikoga drugog osim nje - dodala je, a u sljedećem je videu otkrila da joj tetovaža šest dana kasnije izgleda još gore.

Pokazujući sliku Malyev kaže da je s novom tetovažom htjela prekriti staru što uopće nije uspjelo, a osim toga, oštrica noža na slici je naopako okrenuta.

@malyev #greenscreen #fyp #viral ♬ original sound - malana

- Zašto je oštrica okrenuta na tu stranu? - pitala je, dodavši da joj sada kroz 'vrh noža izlazi tinta, iako se pobrinula da tetovaža cijelo vrijeme bude savršeno čista.

Sada ju, kaže, planira prikriti novom, no prije će dobro razmisliti s čim točno i gdje će to raditi, prenosi Mirror.

Kuharica tvrdi da pogrešno čistimo dasku za rezanje: Ima trik za uklanjanje nečistoća i bakterija!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar troll
troll
10:56 25.07.2022.

Pa na kaj inače liči, tetovaža je sasvim u redu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije