Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bliži se rasplet

Tiger Woods ponudio Elin 1,5 milijardi kuna

Tiger Woods
Reuters
03.01.2010.
u 15:34

Elin je trenutačno na skijanju u Francuskoj, a Tigeru je zabranila da viđa njihovu djecu, kćer Sam Alexis (2) i deset mjeseci starog sina Charlieja Axela za Božić.

Ipak razvod! Iako nevoljko, Elin Woods, supruga nevjernog Tigera, pristala je na nagodbu u brakorazvodnoj parnici, a po završetku sudskog procesa njezin će račun biti pojačan za polovicu imetka slavnog golfera, točnije - 1,5 milijardu kuna.

 

Elin je trenutačno na skijanju u Francuskoj, a Tigeru je zabranila da viđa njihovu djecu, kćer Sam Alexis (2) i deset mjeseci starog sina Charlieja Axela za Božić. Ipak, Tiger se s djecom čuo telefonom, a tabloid “News of the World” tvrdi kako razgovor dvoje otuđenih supružnika nije bio neprijateljski. Dok jedni nagađaju kako je Elin Tigeru spremna sve oprostiti, drugi tvrde kako mu se ne želi vratiti. Njezina ljubaznost je, smatraju, samo način da sebi i djeci osigura financijsku sigurnost i bezbrižan život.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
jankoprekobrda
16:09 03.01.2010.

A kad bi ih lesinari novinari ostavili na miru kako bi to izgledalo??? Ali nemoguce kad te lesinarske pticurine i hijene dograbe i zadnju kost su spremne da oglodju FUJ NOVINARI FUJ GADOVI FUJ SMARDOVI FUUUUUUUUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije