Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HTIO JOJ ISKAZATI LJUBAV

Tetovirao ime djevojke na vratu, a korisnici društvenih mreža mu poručili: 'Požalit ćeš kad prekinete'

Tik Tok
01.06.2022.
u 11:30

Upoznali su se na Tinderu i zajedno su godinu dana, a ona smatra da je tetoviranjem njenog imena pokazao predanost njihovoj vezi

Jedna je djevojka na Tik Toku podijelila video u u kojemu pokazuje kako ju je njezin dečko iznenadio tetovažom njenog imena na vratu, iza uha, no,komentari korisnika nisu baš bili pozitivni

Kako piše The Sun, djevojka po imenu Sophie je uz fotografiju dečka; koji baš izlazi iz salona za tetoviranje; napisala kako je napravio 'baš što je trebao', te da joj je tako pokazao predanost i odanost koje se i očekuju u romantičnoj vezi. 

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti

1/11

Ispričala je i da su njih dvoje zajedno skoro dvije godine, da su se upoznali preko Tindera, te je naglasila kako ona 'baš i voli tako velike romantične geste'. Ipak, njen je video na TikToku odmah izazvao burne reakcije korisnika koji su se čudili osobi koja velikim slovima na vratu istetovira ime svoga partnera. Više od polovice njih napisalo je tako da će 'prije ili kasnije to požaliti, te da je mogao izabrati i neko manje vidljivo mjesto.

- Preveliko je i preupečatljivo. Bilo bi u redu da je tetovaža manja i da se nalazi na ruci ili nozi, ovo će zasigurno požaliti - komentirao je jedan.

- Bit će mu super kad ona jednog dana odluči s njim prekinuti. Prvo će pomisliti na tetovažu i pitati se što sada s njom... - dodao je drugi. 

Sophie i njen dečko su ubrzo odgovorili na komentare pa su svima poručili da 'budu bez brige jer oni ne misle prekinuti'. On je uz to ljudima poručio i da su ljubomorni, dodavši i kako on 'sigurno nikada neće požaliti zbog te tetovaže'. Malo kasnije je i sam na svom TikTok profilu objavio video u kojem govori kako ju voli najviše na svijetu, no zbog previše negativnih komentara su oboje izbrisali svoje objave.

Žirafi pomogli da ponovno hoda uz pomoć proteza: "Sretni smo da možemo pružiti stručnu pomoć i da imamo resurse!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije