Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO VI MISLITE?

Pobornica minimalizma i mama sedmero djece pokazala njihovu igraonicu: 'Ovo je depresivno!'

Instagram/@uncomplicatedmotherhood
31.05.2022.
u 10:30

Ovo ne znači da nemamo igračke već da biramo s čim ćemo se okružiti - objasnila je mama dodavši da ona i njena obitelj zadrže samo ono što im je zaista potrebno, što koriste i vole!

I dok je većina dječjih igraonica doslovno zatrpana igračkama, društvenim igrama, slikovnicama i knjigama, jedna je mama na Instagramu pokazala da igraonice ne moraju tako izgledati; čak ni sa sedmero djece koliko ih ona ima.

Colleen Mason je, kaže, pobornica minimalističkog pristupa i života sa što manje (nepotrebnih) stvari; a na svom je Instagram računu @uncomplicatedmotherhood pokazala da po toj filozofiji žive i njena djeca pa im je i igraonica opremljena s tim u skladu..

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi

1/6

Naime u prilično je velikom prostoru jedan zid iskorišten kao zid za penjanje, a na sredini je postavljen mali trampolin, dok ljuljačka visi sa stropa. Uz tih se par rekvizita vidi i nekoliko igrački; otprilike jedna na svakoj polici...

- Ovo ne znači da nemamo igračke već da biramo s čim ćemo se okružiti - objasnila je autorica, dodavši da ona i njena obitelj u domu drže samo ono što im je zaista potrebno, što često koriste i što vole! To im, objašnjava, pomaže da ostanu usredotočeni na druge stvari i da se ne zamaraju odlučivanjem što odabrati.  

- Svim roditeljima savjetujem da malo promatraju svoju djecu dok se igraju; kladim se da će otkriti da se uvijek igraju s nekoliko istih omiljenih igračaka - rekla je Coleen, no njen pristup većinu na društvenoj platformi nije oduševio.

- Problem je što mi vaš dom ne izgleda kao udobno i 'toplo' mjesto i čini mi se nedovršen - napisala je jedna pratiteljica, a Collen joj je odgovorila da je "to samo stvar ukusa i da ona u uređenju nema nikakva pravila osim pravila o minimumu stvari".

- Minimalizam samo znači da stvorite dom u kojem je lakše živjeti i stavite u njega što vam pridonosi osjećaju mira, koji pak nema veze s bojama ili dekorom... - objasnila je,

- Gdje su igrice i igračke? - pitao je drugi pratitelj, a treći je dodao da 'njemu igraonica njene djece izgleda depresivno'.

- Znam što nedostaje: nered! - zaključio je, a prenosi The Sun.

Žirafi pomogli da ponovno hoda uz pomoć proteza: "Sretni smo da možemo pružiti stručnu pomoć i da imamo resurse!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije