Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije ovo očekivala

Tetovirala je ruku, ali brzo požalila: 'Inficirala se i nisam je mogla savinuti od bolova...'

TikTok
24.08.2022.
u 09:30

Njezina nova tetovaža pokazala je nekoliko znakova infekcije unutar samo 24 sata.

Prije nego što se odlučimo tetovirati, skloni smo razmišljati o dvije jednostavne stvari - kakav dizajn želimo i kojem tattoo umjetniku trebamo ići. Neki kupci mogu odabrati profesionalnog umjetnika, dok se drugi jednostavno mogu odlučiti za isplativije i neprovjerene izbore.

Međutim, ovaj odabir ponekad može izazvati velike probleme, slično onome što se dogodilo TikTokerici Leahi Jones. Naime, kako prenosi Mirror, mnogi su tvrdili da ona nije tražila profesionalnog umjetnika za svoju tetovažu jer je njezina nova tetovaža pokazala nekoliko znakova infekcije unutar samo 24 sata.

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti:

1/11

Dijeleći video na popularnoj aplikaciji TikTok, Leah je opisala kako je njezina tetovaža pošla po zlu. “Odlučila sam se odvažiti na tetovažu na ruci”, napisala je pa na fotografijama detaljno pokazala tetovažu nakon jednog dana po kojoj su jake mrlje i crvenilo.

"Postalo je kvrgavo i počelo je curiti pa sam poslala slike liječniku. Crvenilo mi se proširilo oko ruke i dobila sam antibiotike. Nisam mogla savinuti ruku, sada mi je šaka natekla. Nisam sigurna bih li se nakon ovoga mogla nositi s još jednom tetovažom", otkrila je u videu.

@x_leahjones_xx #tattoo #infectedtattoo #FilmTeyvatIslands #fyp ♬ Oh no, oh no, oh no, no no - Hip Hop

Unatoč njezinoj tvrdnji da se u budućnosti želi kloniti tetovaža, Leah je tada priznala da će vjerojatno napraviti još jednu za nekoliko mjeseci.

U sljedećem videu je pokazala kako je tetovaža pokazala vidljive znakove poboljšanja, samo dva tjedna nakon njezinog početnog videa.

Leah je rekla: "Izgleda mi prilično izblijedjelo, ljudi mi govore da samo zacjeljuje, ali ja mislim da izgleda izblijedjelo. Možete vidjeti male mrlje - ne znam je li crveno jer još uvijek boli, pa se nadam da će nakon tjedan dana izgledati bolje. Pretpostavljam da bi moglo biti i gore, još uvijek izgleda lijepo, tako da se ne mogu žaliti."

@x_leahjones_xx Replying to @demidevilish ♬ Crazy in Love - Beyoncé,Jay-Z

Njezin video brzo je izazvao burnu reakciju korisnika društvenih mreža, a mnogi su osudili Leahu što nije izabrala profesionalnog umjetnika za posao.

"Zvuči mi kao da niste istraživali umjetnika", napisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: "Definitivno se ne bih vratio u taj tattoo shop!”

"Brzina reakcije pokazuje da to nije infekcija, već alergijska reakcija na upotrijebljenu tintu”, glasio je jedan komentar.

Sophia (24) zahvaljujući operaciji ponovno progledala nakon tri godine: 'Bilo mi je čudno vidjeti supruga prvi put... Zgodan je baš onako kako sam ga zamišljala'

Ključne riječi

Komentara 1

MR
mrvoje17
09:49 24.08.2022.

E moji tatoo indijanci. Ni jedan Tatoo vas ne čini lijepšima ni snažnijima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije