Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav 'barakuda'

Tetovaže pričaju priče naših života 
i daju nam snagu

'Zagreb, 17.07.2013. Otvoreni bazen na Savi. Prijateljska vaterpolo utakmica Hrvatska - Rumunjska 14:4   snimio: Robert Valai'
Foto: PR
1/6
31.07.2013.
u 23:00

Na svjetskom prvenstvu u Barceloni barakude Petar Muslim, Anđelo Šetka i Fran Paškvalin ponosno su pokazali trajne ukrase tintom na svojim isklesanim tijelima.

Pozornost gledatelja i novinara na Svjetskom prvenstvu u Barceloni naši sjajni vaterpolisti privlače odličnim rezultatima, ali i atraktivnim dodacima na koži koji im, kako ističu igrači, daju snagu i za njih imaju posebno značenje.

Posebno značenje

Naime, barakude su veliki ljubitelji tetoviranja, a koliko je ukrašavanje tijela tintom popularno među zlatnim vaterpolskim olimpijcima, otkrili su Petar Muslim, Anđelo Šetka i Fran Paškvalin. Osim što je sa 205 centimetara najviši hrvatski reprezentativac, Fran Paškvalin s pet tetovaža i naš je najukrašeniji vaterpolist, a svaku je pomno isplanirao. Na tricepsu desne ruke rimskim brojevima istetovirao je datum svoga rođenja kao i svojih najbližih, a na zapešću je trajno utisnuo vlastite inicijale.

– Preporučujem svima da dobro razmisle što će tetovirati i gdje. To je nešto što ne može tek tako nestati i ne možete se predomisliti nakon nekog vremena. Kada ih jednom napravite, one su tu s vama cijeli život, nose neku vašu priču i daju vam snagu – rekao je 28-godišnji Fran i dodao da će uskoro možda pasti i nova tetovaža.

Za razliku od Paškvalina, 25-godišnji Petar Muslim ima samo jednu tetovažu napravljenu prije dosta godina, ali siguran je da će se jednom opet tetovirati. Možda to bude i datum rođenja njegove kćeri Petre koju je prije mjesec dana dobio sa suprugom Mirom. Zasad tijelo ovog Splićanina krasi morski pas koji drži sidro istetoviran na desnoj lopatici.

– Nikada nisam požalio što sam se tetovirao. Tetovaža ima posebno značenje u mom životu i nastala je prema mojoj ideji – istaknuo je Muslim.

Ne treba pretjerivati

I Anđelo Šetka ponosan je na svoje dvije tetovaže, anđela na desnom tricepsu i početno slovo imena na zapešću. – Obje moje tetovaže podsjećaju me na bitne stvari u životu i jedinstvene su. U glavi već imam ideju o trećoj koju planiram realizirati uskoro. Kada se jednom tetoviraš teško se zaustaviti! No, kao i u svemu drugom, treba biti odmjeren i ne pretjerivati – sa smiješkom zaključuje 27-godišnjak koji će uskoro postati otac.

>>I oni su pokleknuli: Trofejni vaterpolisti imaju fetiš na tetovaže

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije