Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provjerite!

Testirajte partnera: Ono što prvo vidi na slici otkrit će jesu li u potpunosti iskreni ili ipak tajnoviti!

Tik Tok
23.02.2024.
u 06:00

Žena ili muškarac?

Nečija početna percepcija ove zapanjujuće slike može otkriti skrivene aspekte njihove osobnosti koji utječu na njihove odnose s drugima. Ova zagonetka ima za cilj odgonetnuti kakva je osoba gledatelj na temelju toga vidi li prvo muškarca ili ženu.

To onda može otkriti je li osoba sklonija čuvanju tajni ili joj je iskrenost prioritet, piše The Sun.

Foto: Tik Tok

Ako vaš partner prvo vidi ženu, to sugerira da će prema vama biti otvoreniji i transparentniji. Oni vjerojatno cijene iskrenost o svojim osjećajima i emocijama i to smatrati ključem zdrave veze. Međutim, to također može značiti da će doživjeti frustraciju ili razočaranje ako to nije uzvraćeno.

S druge strane, ako je vaš partner prvo vidio muškarca, možda je netko kome je komunikacija teška i suzdržanija je osoba. Moglo bi im biti teško biti iskren i otvoreno izraziti svoje emocije. Zauzvrat, ova tajnovitost može dovesti do usamljenosti i izolacije u vezi. 

Istraživanje pokazalo koje osobine najčešće idu uz 'jutarnji tip' ličnosti! 

Komentara 1

VS
vrbe.sadim
08:14 23.02.2024.

Naslov bi morao glasiti "Testirajte svoju inteligenciju - vjerujete li ovakvim glupostima posjedujete inteligenciju glavice salate".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije