Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Testirajte mozak: Možete li pronaći svih 10 biciklista u manje od dvije minute?

Fletchers Solicitors
28.09.2021.
u 14:28

Mozgalica je napravljena s ciljem osvještavanja na bicikliste u prometu te važnost sigurne vožnje

Mislite da ste vozač s najboljim vještinama? Provjerite svoje sposobnosti te pokušajte riješiti zanimljivu mozgalicu koja izaziva igrače da pronađu 10 biciklista u što kraćem roku, kako piše Daily Mail.

Ilustracija prikazuje užurbano putovanje kroz grad. Među pješacima, kao i onima koji putuju automobilom i kombijem, skriveno je deset biciklista ili motociklista. Možete li pronaći svih 10 biciklista za manje od dvije minute?

Foto: Fletchers Solicitors

Predstavljena prva edukativna slikovnica farmaceutkinje: Oduševila je klince!

1/11

Stručnjaci za ozljede biciklista, Fletchers Solicitors, objavili su ovu mozgalicu kako bi istaknuli koliko je važno da vozači budu svjesni biciklista na cesti.

Ako ne možete pronaći svih 10 biciklista, pogledajte rješenje:

Foto: Fletchers Solicitors

Ponovno najezda smrdljivih martina, ali možete ih se riješiti uz pomoć ovih trikova:

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
20:27 28.09.2021.

Ma dajte molim Vas , naša policija jednog biciklista traži dva dana a ja da 10 nađem u 2 minute, nisam Sherlock Holmes...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije