Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastavak skandala

Terry imao još četiri ljubavnice čiju šutnju sada plaća milijunima

john terry
Foto: pixsell
1/2
07.02.2010.
u 16:39

Bivšoj ljubavnici Vanessi Perroncel platio je šest milijuna kuna da ne govori o detaljima veze, a isto je i s ostalim ženama među kojima je i bivša natjecateljica Big Brothera

John Terry (29), zbog seksualnog skandala posrnuli bivši kapetan engleske nogometne reprezentacije, čini se, tone sve dublje. Ne samo da ga napuštaju izdašni sponzori pa bi, kako su marketinški stručnjaci izračunali, mogao izgubiti 160 milijuna kuna, već bi se s Tigerom Woodsom, koji je upravo izašao iz klinike za liječenje od ovisnosti o seksu, mogao pod ruku uhvatiti i po pitanju seksualnog apetita.

Naime, samo kratko nakon što je bez titule kapetana ostao zbog veze s Vanessom Perroncel, bivšom djevojkom svojeg suigrača Waynea Bridgea, koju je Terry natjerao i na pobačaj, News of the World otkriva da je nogometaš imao još četiri ljubavnice! Jedna od njih navodno je i poznata, a riječ je o atraktivnoj plavuši Orlaith McAllister, natjecateljici šeste sezone britanskog realityja “Big Brother”. Da stvar bude zanimljivija Terry, koji je lani proglašen britanskim tatom godine, sa seksepilnom Orlaith proveo je burnu noć uoči Božića 2005., dakle u vrijeme kada je njegova supruga Toni bila trudna s njihovim blizancima.

Tako se sada, piše dalje News of the World, cijeli tim Terryjevih odvjetnika bori s zataškavanjem daljnjeg curenja njegovih izvanbračnih nestašluka zbog kojih rasipa goleme svote novca kako bi ušutkao sve njegove ljubavnice. Tabloid tvrdi da je Terry već isplatio šest milijuna kuna Vanessi Perroncel da ne otkriva detalje veze, a sada slijede ostale isplate.

A za to vrijeme supruga Toni (28) pokupila je trogodišnje Georgieja i Summer i otišla u Dubai, a prijateljima je rekla da će se Terry pomučiti da joj se iskupi. Obznanio da će postati tata pa završio u hotelu s ljubavnicom Dok mu se nogometni klub pripremao prije Božića 2005., a žena bila trudna s blizancima, u klubu u Londonu Tarry je upoznao Orlaith McAllistar, natjecateljicu britanskog “Big Brothera”. Izvor je za Herald Sun otkrio da nije samo njemu zapela za oko, no on ju je uspio uhvatiti. Završili su skupa u hotelu u središtu u Londona i tamo proveli burnu noć.

Bilo je to samo pet sati nakon što se Terry pohvalio medijima da mu je supruga trudna. Orlaith se prijateljima kasnije pohvalila da joj je s Terryjem bilo odlično, a mi se pitamo koliko li će ga samo stajati njezina diskrecija i šutnja?

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
17:30 07.02.2010.

žene su od pamtivijeka varale muškarce,daješ im potpuni užitak ,a one nezahvalnice hvale se svima

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
22:56 07.02.2010.

Sve to u Dubai treba deportirat\'. Mjesto bez duha, gdje odlaze oni koji imaju vise u novcaniku nego u dusi/glavi.

KR
krmak12
06:40 08.02.2010.

Samo ti Terry deri,Don Cappelo više ne može,pa te zato kažnjava. Bravo Terry!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije