Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stvarno pomaže

Tekući puder vam ostaje na odjeći? Vizažistica pokazala kako to spriječiti, s malo vode!

TikTok/@helinndoski
24.06.2022.
u 09:30

Vode na spužvici ili kistu pomaže da se iz tekućeg pudera uklone ulja pa kad ju nanesete podloga ima 'mat finiš', kaže tiktokerica.

Kad se tekući puder ne bi 'preslikavao' i ostajao na papirnatim maramicama i odjeći, mnoge bi ga žene nosile svugdje osim navečer u krevet, no takvu postojanost ne garantira ni najkvalitetnija i najskuplja kozmetika.

Ipak, tiktokerica i vizažistica Helin Doski kaže kako postoji trik s kojim ćete preslikavanje podloge svesti na minimum; a ljubiteljice šminkanja se slažu da zaista djeluje!

Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan!

1/8

Prema njenim riječima, jednostavan način da podlogu učinite postojanom je da joj dodate malo vode.

- U manju čašu s vodom izlijte nekoliko kapi tekućeg pudera i ostavite da se minutu-dvije 'marinira' - rekla je Doski u svom videu i pokazala kako kistom za šminkanje iz vode vadi malo pudera i nanosi ga na lice.

- Ovo bi trebalo tekući puder učiniti otpornim na preslikavanje, pa ću ga i testirati - kaže, a i kad s njim prekrije dio lica i sama se ugodno iznenadi.

- Koji vrag?! Izgleda besprijekorno! - rekla je; i zaista, podloga joj na licu izgleda potpuno prirodno, a ten joj izgleda kao da je prošla 'peglanje' u Photoshopu.

@helinndoski Foundation in WATER?!! Ib: @Rachel Rigler #makeuphack #makeuptips #makeup ♬ original sound - Helin

Nakon toga, vizažistica našminkanu stranu lica lagano tapka papirnatim ručnikom i otkriva da puder ne ostaje na njemu, a jedna je korisnica u komentarima objasnila zašto ovo djeluje.

- Voda na spužvici ili kistu prije pomaže da se iz pudera uklone ulja pa kad ju nanesete podloga ima 'mat finiš' - napisala je.

.- Možete i nakon šminkanja preko podloge poprskati malo vode; također će bolje 'sjesti' i to bez upotrebe spreja za fiksiranje - napisala je druga korisnica, a prenio The Sun.

Majka (32) ima 12-ero djece: 'Bila sam trudna četiri godine za redom'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije