Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maštoviti susjedi

Talijani žele sex na plaži, u liftu, kabini, a najmanje u autu

seks
Arhiv VL-a
05.06.2011.
u 17:00

Toalet restorana za brzinski seks prihvatilo bi 51% ispitanih, a automobil i parkiralište više nisu in te bi to odabralo - 49% parova.

Voditi ljubav na najčudnijih mjesta, ideja je koja intrigira mnoge, a Talijani su objavili kako ni oni, tradicionalisti no vatreni ljubavnici, nisu neskloni ovakvim inicijativama, piše PourFemme.

Krilatica ‘učinimo to drugačije pokrenula je Talijane pa su u istraživanju koje je provedeno među osobama od 18 do 60 godina priznali da su im ljubavni životi i seksualne aktivnosti poprilično ‘začinjeni’ da nisu neskloni otklonu od rutine.

Čak 90% priznalo je da bi željelo promijeniti mjesto na kojem vode ljubav, a od njih je plažu i more izabralo čak 81%, dok je na seks u liftu kao dobroj ideji pomislilo čak 79%!

Kabina na plaži prihvatljiva je za 72% posto ispitanih Talijana, a u svlačionici trgovine će to učiniti 58%. Toalet restorana za brzinski seks prihvatilo bi 51% ispitanih, a automobil i parkiralište više nisu in te bi to odabralo - 49% parova.

Kako god bilo, susjedi Talijani očito ne prezaju da od prigode iskoriste najviše sto mogu.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar billybull
billybull
18:47 05.06.2011.

ma vidi se da digici puno mastaju, no sa istinom kao i u vecini drugih stvari nemaju puno dodira...u moru? na plazi? pogotovo pjescanoj? ma bas bi volio da probaju, i zanima me koliko bi im trebalo da se predomisle i promijene misljenje...u liftu? znaci to tam traje nekih 15 - 20 sekundi? pa nije ni cudno da talijanke, bas kao i slovenke, \"polude\" kad nam dodu na jadran...no ok, mozda je cinjenica da je poslije turske i crne gore italija najpederskija zemlja u evropi takoder razlog za to...

AD
adrian1
19:17 05.06.2011.

zato je papa došao u rvatsku

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
18:39 05.06.2011.

ma sve pet. glavno da ne stavljaju jastuk na glavu dok se..aju, kao naši istočni susjedi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije