Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DALEKO OD MEDIJA

Tajno se vjenčali Claire Danes i Hugh Dancy

Claire Danes Hugh Dancy
Pixsell
29.09.2009.
u 13:49

Par se upoznao prije dvije godine na snimanju filma "Evening", a nikakvi detalji o vjenčanju i eventualnim popratnim tričarijama još nisu poznati.

Da vjenčanja slavnih ipak mogu proći bez medijske pompe, dokazali su Claire Danes i Hugh Dancy koji su sudbonosno da izrekli u potpunoj tajnosti u Francuskoj i to još početkom ovog mjeseca.

Par se upoznao prije dvije godine na snimanju filma "Evening", a nikakvi detalji o vjenčanju i eventualnim popratnim tričarijama još nisu poznati. Pretpostavlja se samo kako su veliki dan mladog para uveličali roditelji i najuži krug prijatelja.

Početkom godine potvrdili su kako su zaručeni, a tom je prilikom Claire izjavila kako je njihova veza nešto što nikada prije nije iskusila.

- Dok se na ostalim vezama moralo raditi, ova jednostavno nije takva. Ovo je onaj tip 'rada' koji još dodatno puni energijom. Baš osjećam kako me oslobađa spoznaja da mogu prestati tražiti 'onog pravog' - izjavila je Claire.

Hugh je bio nešto manje pričljiv po tom pitanju, pa je na pitanje kako održava vezu odgovorio samo da 'uistinu nema pojma, i da vjeruje kako nitko ne zna odgovor na to pitanje'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije