Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od maturanta do odvjetnika

Tajna veza Lane Jurčević i Ljube Pavasovića Viskovića

lana jurčević
16.02.2010.
u 09:56

Svoju novu ljubavnu vezu sa 14 godina starijim odvjetnikom 25-godišnja pjevačica nije demantirala. Da se par svakodnevno viđa, dokazuje i Pavasovićev automobil koji je nerijetko parkiran ispred Laninog stana.

Nakon što se nekoliko mjeseci zabavljala s 18-godišnjim maturantom, pjevačica Lana Jurčević napokon je shvatila da nema puno toga pametnog u uzrečici "mlađe je slađe".

Temperamentna 25-godišnja pjevačica posljednjih mjeseci sve češće se viđa u društvu 14 godina starijeg odvjetnika Ljube Pavasovića Viskovića, čije je prijateljstvo preraslo u ljubav.

Kao dokaz novom plamenu ljubavi na javnoj sceni jedan je domaći tjednik ukazao na Pavasovićev auto BMW-X6, koji je nerijetko parkiran ispred stana Lane Jurčević, a i sama pjevačica nedavno je viđena kako u njemu izlazi iz garaže Kaptol centra.

Komentara 4

LU
Lujo123
09:51 17.02.2010.

VL je stvarno pao na niske grane kad mu je danima udarna vijest odgonetnuti kome se među noge uvlači ovaj neandertalac i tko se i s koje strane uvlači među noge ovoj lahkoj sponzoruši koja ne nosi sise! Jadno li je jadno - jadnije ne može biti.

OB
-obrisani-
12:59 16.02.2010.

Kuku lele!! Cijela Priština je na nogama zbog ove vijesti!!!

AM
amarila
17:17 16.02.2010.

Ova laka zenskica ide od maloljetnika do staraca i jedino cemo ju po tome zapamtiti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije