Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danijela Martinović

Tajna moje mladosti

danijela martinović
Foto: PR FOTO
24.11.2016.
u 11:36

U novom broju magazina Ordinacija.hr pročitajte veliki intervju s Danijelom Martinović i saznajte zašto se jedna od naših najpopularnijih pjevačica osjeća bolje nego ikad zahvaljujući njezi tijela i duha te tretmanima lasera koji brišu znakove starenja.

Naši stručnjaci pripremili su i veliki upitnik putem kojeg ćete saznati je li vrijeme za pregled štitnjače i utječe li njezin rad na višak kilograma, a saznajte zašto je jezik jedan od najvažnijih organa kao pokazatelja zdravlja. U našoj reportaži „Dijagnoza iz jezika“ pročitajte što pogrešno činite kada je riječ o prehrani i nedostaju li vam važni nutrijenti.

U velikom članku „Gljive – jesenska superhrana“ otkrijte na koje se sve načine gljive mogu iskoristiti kao sastojak krepkih jesenskih jela. Naime, gljive kao jedan od simbola jeseni pružaju zdrave hranjive tvari za jačanje imuniteta upravo u vrijeme kada je tijelo izloženo velikim naporima.

Sve ovo i još mnogo više ne propustite u novom Večernjakovu subotnjem magazinu. Svoj primjerak potražite u subotu, 26.11. za samo 7 kuna uz Večernji list.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije