Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Svjetski kozmetički div Keune Haircosmetics na Tjednu mode u Londonu

Keune
Foto: Keune
1/7
26.02.2024.
u 11:45

Vodeći svjetski brend za profesionalnu njegu kose, Keune Haircosmetics i popularni Irski modni brend Simone Rocha, ujedinili su svoje snage na Tjednu mode u Londonu kako bi stvorili izniman spoj mode i ljepote. Povod suradnje bila je najnovija Simone Rocha kolekcija, imena "The Wake", koja je predstavljena na reviji u atraktivnom okruženju crkve St. Bartholomew the Great u srcu Londona.

Ugledni umjetnički direktor Eugene Souleiman je uz pomoć Keune Haircosmetics profesionalnih proizvoda za kosu uspio dočarati novu Simone Rocha kolekciju. Souleiman iza sebe ima više od 25 godina iskustva u svijetu prestižnih brendova poput Diora, Hermesa i Chanela, a za ovu je prigodu kreirao lookove koji su besprijekorno nadopunjavali viktorijansku temu. Od sjajnih mokrih stylinga, do kompleksnih pletenica, frizure su postale nerazdvojivi dio ukupnog estetskog dojma.

Foto: Keune

Dio Souleimanovog tima na Tjednu mode u Londonu bio je i poznati hrvatski hairstylist Mijo Majhen, s velikim iskustvom rada na revijama za svjetske modne brendove. Mijo Majhen je otprije značajan dio Keune obitelji, a ističe se svojom jedinstvenom vizijom i strasti prema frizerskoj industriji.

Ova suradnja na kolekciji "The Wake" nije samo spoj elegancije i kreativnosti, već predstavlja iskorak prema novim vidicima u modnom svijetu. Keune Haircosmetics, s bogatom tradicijom, i Simone Rocha, sa svojim prepoznatljivim stilom, zajedno su kreirali iskustvo koje će ostati urezano u sjećanje ljubitelja mode diljem svijeta.

Rochina prepoznatljiva estetika, koja uključuje mašne, slojeve tila i barokni šarm, na sofisticiran način prikazala je romantičnost i otmjenost korzeta. U kolekciji su se pojavili i dodaci od umjetne kože koji su doprinijeli modernoj noti viktorijanski inspiriranim modelima.

Foto: Keune

Događaj su uveličali poznati uzvanici među kojima su bili irski glumac Andrew Scott, zvijezda serije Euforija Maude Apatow, modna ikona Alexa Chung i pjevačica Griff. Njihova je prisutnost dodatno potvrdila važnost i utjecaj najnovije kolekcije brenda Simone Rocha.

Keune Haircosmetics proizvodi dostupni su u svim Keune frizerskim salonima, Keune Hair Point trgovini i na webshopu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije