Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije to očekivala

Svekrva joj je upropastila proslavu zaruka svojim šokantnim priznanjem: 'Povrijeđena sam'

shutterstock
03.10.2023.
u 09:30

'Ne želim se petljati u njegovu obiteljsku dinamiku, ali malo sam povrijeđena što nam je otišla iza leđa i rekla to mojoj obitelji'.

Svekrva je šokantnim priznanjem upropastila sinove zaruke. 23-godišnja mladenka i njezin zaručnik bili su domaćini proslave zaruka s obitelji i upravo su se spremali nastaviti ono što je bila sjajna večer s prijateljima u baru kada je mladoženjina majka počela plakati. Optužujući sina da ju je 'ostavio' i da mu 'više nije broj jedan', noć je brzo krenula nizbrdo, prenosi Metro.

'Stajala sam tamo ne znajući što učiniti', stoji u objavi mladenke na Redditu, dodajući da je njezin partner ipak odlučio da se neće pridružiti njihovim prijateljima i otišao je ravno kući. 'Kad smo stigli kući, saznala sam da je moja buduća svekrva rekla mojoj braći i sestrama da smo premladi da se vjenčamo', nastavlja se u objavi, 'Kada su je suočili s time sljedeći dan, rekla je da je to bila šala i da je moja obitelj to pogrešno shvatila. Pokušali smo krenuti dalje i otišli u salu'.

VEZANI ČLANCI: 

'Zaljubili smo se u prostor i odredili datum. Želimo malo intimno vjenčanje s bliskim prijateljima i obitelji. Kada je majka mog partnera saznala za to, nije s njime razgovarala nekoliko dana', dodaje buduća mladenka, 'Svekrva je rekla da je jako ljuta što smo rezervirali mjesto za 60 ljudi jer ona ne može uživati ​​u danu sa svojom obitelji'.

'Ne želim se petljati u njegovu obiteljsku dinamiku, ali malo sam povrijeđena što nam je otišla iza leđa i rekla to mojoj obitelji. Moja se obitelj u potpunosti ne slaže i smatra da trebamo učiniti ono što je najbolje za nas', dodaje.

Komentari su bili preplavljeni suosjećajnim čitateljima, od kojih joj je jedan predložio da razgovara o postavljanju granica između svog zaručnika i njegove majke. 'Vaš zaručnik sada mora postaviti granice ili je ovo vaša budućnost kad god vas dvoje pokušate bilo što planirati', savjetovala je, 'Ako on ne želi postaviti granice, onda vi to trebate napraviti'.

VEZANI ČLANCI: 

'Obratite pozornost na to kako se vaš zaručnik nosi s ovom situacijom', predložila je druga, 'Ako joj dopusti da gazi sve odluke koje bi trebale biti samo između vas dvoje i ništa joj ne kaže, tada dobivate pregled onoga što vas čeka tijekom cijelog braka. Zamislite koliko će biti nametljiva ako budete imali djecu'. Treći se našalio: 'Ponaša se kao dijete jer je jedna od onih luđakinja koje se žele udati za vlastitog sina'.

Snimka svadbe: 'Svekrva je došla u vjenčanici, trebala sam tada shvatiti da slijedi i razvod'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije