Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ona ima 38, on 60

'Sve sam isprobala, ali suprug i ja nismo se seksali već četiri godine. Trebam li ga ostaviti zbog toga?'

shutterstock
14.08.2021.
u 23:09

Isprobala je seksi donje rublje i uske haljine, obojila kosu, sve kako bi je on primijetio i smatrao je privlačnom.

Prošlo je toliko mnogo vremena otkad smo se suprug i ja seksali da se osjećam kao da smo cimeri. Ja imam 38, a on 60 godina. Kad smo krenuli hodati imali smo dobar ljubavni život, ali nismo bili intimni već četiri godine. Jednostavno ga to ne zanima, napisala je jedna žena za The Sun.

Pokušala je razgovarati s njim o tome kako se osjeća, ali on samo kaže: ‘Ne opet ovo’. Isprobala je seksi donje rublje i uske haljine, obojila kosu, sve kako bi je on primijetio i smatrao je privlačnom.

1/7

- Ništa ne funkcionira. Mogu hodati uokolo gola i on se ne bi uzbudio. Izgubila sam samopouzdanje i osjećam se tako ružno. Trebam li ga ostaviti? Samo se želim ponovno osjećati kao žena - nastavila je.

- Morate biti iskreni i reći da ste razmišljali da ga ostavite. Mogao bi biti zabrinut zbog svoje izvedbe i zbog toga se povlači od vas. No, najbolji način da to riješite je zajednički rad i komunikacija. Zamolite ga da razgovara s liječnikom opće prakse kako bi isključio sve medicinske uzroke nedostatka interesa za seks - odgovorila joj je psihoterapeutkinja Deidre.

Par se nije dao smesti i predao se strastima na balkonu hotela na Žnjanu

 

Ključne riječi

Komentara 19

FR
francekmali
23:48 14.08.2021.

A možda čovjek anemičan,i kaj da napravi ???On bi ali NEIĐE,OA NEIĐE !!!

LJ
Ljubomir
09:22 15.08.2021.

Retardirani i Vi i ona.

Avatar mačak s tri života
mačak s tri života
09:08 15.08.2021.

znala si to i prije kad si se udala da će doći stari dani a sad starog čovika prevarit radi one stvari stidi se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije