Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bračne vode

Svaka druga žena reći će da joj je muž najbolji ljubavnik u životu

seks
Thinkstock
15.03.2011.
u 15:49

Svaka deveta žena u braku uopće nema seksualne odnose, 62 posto udanih žena zamišlja drugog muškarca dok vodi ljubav sa suprugom

Svaka deveta žena u braku uopće nema seksualne odnose, 62 posto udanih žena zamišlja drugog muškarca dok vodi ljubav sa suprugom, a čak 81 posto udanih žena svoj seksualni život opisuje predvidljivim, pokazalo je istraživanje portala iVillage koje je provedeno na dvije tisuće žena u dobi od 18 do 49 godina. Zanimljivo je da će svaka druga ispitanica za svoga supruga reći da joj je upravo on najbolji ljubavnik u životu, bez obzira na broj partnera koje je imala prije braka.

Ključne riječi

Komentara 13

KU
kukuriku
16:35 15.03.2011.

ma ta Anketa je sigurno bila napravljena, na Arapskom-poluotoku !!??...

KR
krekavac
17:18 15.03.2011.

Je da mi se ova ženska na slici sviđa i da je slika dobra, ali nemojte više članaka pisati s ovom istom slikom, promijenite jednom neku drugu sliku :)

BE
Bedem1
06:37 16.03.2011.

Dosao prijatelj sa zenom kod kumova,a kum malo pogan i uvijek nesto prica o seksu,a prijateljica ga upita,kume dali se tebi dize,a kum ce na to,naravno da mi se dize,a onda prijateljica kaze e kad ti se dize hajde digni se i donesi nam nesto za popiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije