Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži savjet

'Supruga me vara s dečkom njezine prijateljice, a to joj nije ni prva afera'

shutterstock
18.12.2020.
u 20:00

Počelo ga je mučiti što je postala tajnovita i zaštitniči nastrojena prema mobitelu.

- Mislio sam da je moja suprugu izgubila interes za seks nakon što je rodila našu kćer, ali ispostavilo se da me vara s partnerom njezine prijateljice i to u našem krevetu. No ni to joj nije prva afera - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Zajedno su osam godina, a kćer im ima tri godine. Mislio je da im je odnos dobro, ali njihov seksualni život stao je nakon rođenja kćeri. No, njega je počelo mučiti što je ona postala tajnovita kad je u pitanju njezin mobitel.

Orgazam nije povezan samo sa seksom, evo kada ga još možete doživjeti:

1/1

- Jednog dana vidio sam poruku od njezinog ljubavnika. Ostao sam u šoku jer je to bio partner njezine prijateljice. Shvatio sam da dolazi kod nas dok sam ja na poslu i onda se seksaju u našem krevetu. Tada smo se posvađali i ona je priznala aferu - zaključio je pa sada pita stručnjakinju što da napravi.

- Stres zbog nove bebe često razdvaja parove, pa je najbolje da pričekate s dodatnim proširenjem obitelji. Morate shvatiti da se dogodila velika promjena u njoj nakon rođenja djeteta, iako to ne opravdava njezino varanje. Pokušajte obnoviti povjerenje i spasiti vašu vezu. Ako ne zbog vas, onda zbog vaše kćeri. Pomoći će vam savjetovanje za parove, pa i u seksualnim problemima - odgovorila mu je Deidre.

Bez fritula nema blagdana: Uz ove trikove napravite najbolje fritule kod kuće:

Ključne riječi

Komentara 3

LJ
Ljubomir
20:40 19.12.2020.

Ma pusti je bude ju jednog dana dosadilo i bude samo tvoja.

MO
montello
18:22 19.12.2020.

on kuka umjesto da je otkanta

PR
Pravednik69
23:54 18.12.2020.

Teraj to van iz kuće!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije