Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pismo stručnjakinji

'Supruga me prevarila na odmoru i nikada se nije vratila, ali ne znam kako da je prebolim'

shutterstock
14.01.2023.
u 21:20

U braku su pet godina, ali sada se čini kao da im veza neće opstati.

– Moja supruga otišla je na djevojački odmor u Španjolsku i sada kaže da se više nikada neće vratiti kući. Prevarila me s lokalnim muškarcem i objavila je da se zaljubila u njega pa ostaje tamo. Shrvan sam i stalno se pitam kada će doći k sebi – napisao je jedan muškarac za The Sun.

U braku su pet godina, ali sada se čini kao da im veza neće opstati.  Prije dva mjeseca, njezina najbolja prijateljica organizirala je tjedan dana odmora za njihovu četveročlanu grupu prijatelja. Nije baš želio da njegova žena ide na put, ali kako su razgovarali o tome da pokušaju zasnovati obitelj, misli da je to vidjela kao posljednju priliku za zabavu.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

– Nikada nisam bio ljubomoran tip, tako da mi je pomisao da će pronaći romansu bila najdalje od stvari na pameti. U prve dvije noći koje je provela u odsutnosti, moja je žena nazvala ili poslala poruku nekoliko puta, govoreći da me voli i da joj nedostajem. Treće večeri uopće se nije javljala. Zabrinut, poslao sam nekoliko poruka s pitanjem je li dobro. Na kraju je odgovorila, rekavši da joj se baterija telefona ispraznila. Ali sljedećih nekoliko dana jedva da sam čuo s njom – nastavio je.

Dan prije nego što je trebala letjeti kući, poslala mu je poruku da ostaje još tjedan dana. A onda je nazvala da kaže da joj je žao, ali je odlučila da uopće ne dolazi kući. Upoznala je lokalnog muškarca u ranim dvadesetima, zaljubila se i shvatila da želi biti s njim.

– Shrvan sam. Osjećam se kao da sam u ružnom snu, ali iz kojeg se nikad ne probudim. Pokušao sam kontaktirati njezine prijateljice, ali nisu htjele razgovarati sa mnom. Nagovara sestru da dođe i spakira njezine stvari kako bi se odselila. Ne znam više što da napravim – zaključio je.

– Zvuči kao da je vaša žena pobjegla od predanosti i odgovornosti ravno u zagrljaj ovog muškarca. Ako je sumnjala u to da ima djecu ili vaš brak, trebala je razgovarati s vama. Možda je bilo znakova koje niste primijetili. Možda će se osvijestiti ako i kada njezina veza završi. Ali dotad ćete možda prema njoj osjećati drugačije. Ono što je za sada važno jest da se brinete o sebi i dobijete pomoć da se nosite s ovim šokom i boli. Povjerite se obitelji i bliskim prijateljima – odgovorila mu je Deidre.

Ljubite li se dovoljno? Evo koliko sekundi poljubac treba trajati za sretan brak…

 

Ključne riječi

Komentara 4

SL
Slavonac12345
00:12 15.01.2023.

Hahahah...i on cvili a rijesio se "kvalitetne osobe" iz zivota bez ikakvih posljedica i repova....sreca pa nisu imali djece tako da samo izbaci njene stvari iz stana i zivot ide dalje

Avatar Bill Carson
Bill Carson
12:57 15.01.2023.

Prava muškarčina. Novije generacije bi rekle da treba malo proučiti red pill teoriju. Što bi se reklo: "They are never you own, it's just your turn ".

IV
ivica.vranjic
07:00 15.01.2023.

Tko vam u smečernjaku snišlja ovakve budalaštine? Ako se to još i plaća javite. Može to i puno bolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije