Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Brak nam je zato bolji'

'Suprug i ja već 11 godina spavamo odvojeno, a seks nam je odličan!'

Shuttershock
22.12.2020.
u 21:33

Mislim da se nakon dugog dana s djecom imalo roditelja budi u dva ujutro da bi skakali jedan po drugome, piše mama dvoje djece i svima poručuje kako 'ne bi trebali braniti svoje bračne izbore i dogovore'

Britanka Lauren Lodder već 11 godina spava odvojeno od svog supruga, a to paru, tvrdi, nije negativno utjecalo na seksualni život. Lodder kaže kako vjeruje da spavanjem u svojoj sobi zapravo pomaže svom braku, a krevet u kojem spava - ionako nikad ni nije voljela dijeliti. 

- Nikad nisam voljela spavati uz nekog - napisala je mama na svom Instagram profilu, jer ne voli da ju budi nečije disanje, micanje, izvlačenje pokrivača ili noćni odlasci u kupaonicu.

Zato prije spavanja poljubi i pomazi svog muža za laku noć i uputi se u svoju sobu. 

- Ne znam zašto se svi tome čude - kaže ona, i zašto se ponašaju kao da joj je brak u krizi kad to čuju.

Jer osobno je, tvrdi,sigurna da je to za njen brak dobra stvar: ako zbog ničeg drugog, onda jer nikad nije pospana i namrgođena pred mužem.

- Mislim da nakon dugog dana s djecom malo roditelja u krevetu baš skače jedan po drugome - dodaje ova mama dvoje djece i svima poručuje kako 'ne bi trebali braniti svoje bračne izbore i dogovore'. 

Foto: Shuttershock

S njenim su se postom mnogi složili pa je brzo sakupio pet tisuća lajkova i brojne pozitivne komentare.

- Moj muž i ja isto spavamo odvojeni i tako već devet godina - odgovorila je jedna žena koja piše i kako je sigurno to razlog što se ona i suprug nikad ne svađaju.

Druga je napisala da su joj svi kojima je rekla za odvojeno spavanje govorili da je to dokaz da svog supruga ne voli i kako joj je drago što vidi da ima još parova koji se odluče na takav raspored spavanja, a vole se, prenosi Mirror.

Šokantne situacije koje su obilježile godinu: Ljubavnice na svadbi, golaći u prometu

1/5

- Jednostavno oboje volimo imati vlastiti prostor, a imamo i rutine koje je najbolje držati odvojeno. Imamo naravno, i kvalitetno vrijeme samo za nas - dodala je žena u komentarima.

Pula: Djed Božićnjak provozao se kroz grad na motoru...

Pula: Djed Božićnjak provozao se kroz grad na motoru

Pula: Djed Božićnjak provozao se kroz grad na motoru VIDEO: Saša Miljević / PIXSELL Photo & Video Agency

Objavljuje Večernji list u Subota, 19. prosinca 2020.

Komentara 2

BO
bolnaistina
22:49 22.12.2020.

Trebali bi čuti i njegovu priču.

MO
montello
18:10 23.12.2020.

čudan brak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije