Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ultra first minute ponuda 2014.

Sunčani odmor
Foto: Sunčani odmor
1/3
PR
Autor
PR članak
07.01.2014.
u 08:30

Sunčani odmor u Tunisu

U vrijeme kada dva puta okrenemo svaku kunu i za svoj novac želimo najviše, predstavljamo vam ponudu koja se ne odbija. Odmor u hotelima s all inclusive ponudom iskustvo je koje morate doživjeti, a nakon toga sigurno nećete pristati na ništa manje.

Turistička agencija Sunčani odmor i ove godine oduševljava bogatom ponudom i povoljnim cijenama koje uključuju popuste od -490kn do čak -1.570kn po osobi za 7 noćenja!! Svakako vrijedi pogledati, no požurite jer ultra first minute ponuda traje samo do 31.01. Ranim planiranjem ljetovanja dobivate neponovljive popuste te zagarantirano mjesto na najtraženijim terminima.

Bez obzira u koje vrijeme dođete u Tunis, prvo što ugledate bit će kristalno plavo more i kilometri pješčane obale Sredozemnog mora s mnoštvom udobnih hotela i uređenih plaža. Zvuči kao pravi raj, zar ne? No, ta uzbudljiva afrička zemlja nudi mnogo više, bez obzira da li volite surfati, igrati golf, razgledavati drevne znamenitosti ili ste željni avanture u Sahari. Zato spakirajte kofere, ukrcajte na avion i sve će brige nestati čim se prepustite čarima egzotične Afrike.

Postanite fan agencije Sunčani Odmor na Facebooku i više informacija potražite na info@suncaniodmor.com ili na broj 01 / 555 21 30. Sunčaniodmor.com

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?