Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istina ili ne?

Studija pokazala da muškarci često lažu o duljini svog penisa; ali i o svojoj visini i težini

shutterstock
13.04.2023.
u 16:30

Prosjećna duljina penisa koju su ispitanici naveli bila je 23.8 centimetara, što je za 21,1% više od stvarne prosječne duljine penisa u zemlji istraživanja, Danskoj.

Nedavno su znanstvenici u Danskoj otkrili da će prosječan muškarac; kad ga se pita da opiše neke vlastite fizičke karakteristike; vjerojatno u nekima od njih pretjerati ili se 'precijeniti' - pa će tako veličini svog penisa dodati par centimetara, baš kao i svojoj visini. Kako pišu u studiji nedavno objavljenoj u časopisu Frontiers in Psychology, istraživači su naime htjeli provjeriti hoće li prosječan muškarac kad ga se pita da opiše sebe 'uvećati svoju muškost' pa su zamolili 200 muškaraca u dobi od 18 do 35 godina da procijene neke vlastite fizičke osobine; poput visine, težine i veličine penisa.

Dobivene su odgovore znanstvenici potom usporedili s prosjekom u svakoj kategoriji. “Malo je studija provjeravalo muška pretjerivanja u nizu povezanih, ali ipak različitih mjera”, napisali su autori, obrazloživši kako je gotovo polovica muških ispitanika (njih 44%) rekla je da je u prošlosti iskusila tjeskobu zbog veličine svog penisa.

Nakon analize odgovora svih sudionika, autori su primijetili da je prosječna duljina penisa koji su naveli 23.8 centimetara, što je za 21,1% više od stvarne prosječne duljine penisa u zemlji istraživanja, Danskoj. Do tih su izračuna inače došli nakon što su isključili sudionike koji su očito besramno lagali o veličini, tvrdeći da im je penis u erekciji dugačak čak 33.3 centimetra, što je svjetski rekordu koji drži njujorški glumac Jonah Falcon.

Među odgovorima je tako bilo i onih koji su naveli da im je penis 50 puta veći od penisa odraslog slona, koji se može pohvaliti s najvećim falusom među kopnenim životinjama. Studija je također otkrila da muškarci u prosjeku nekoliko centimetara dodaju i svojoj visini, te da oduzmu nekoliko kilograma od svoje težine.

Inače, kako piše NY Post, anketa provedena među ženama 2022. pokazala je da je optimalna veličina penisa za njihovo postizanje orgazma oko 20 centimetara; kao i da im mogućnost postizanja vrhunca drastično opada s onima koji prelaze 22.8 centimetara.

Hrvati sve više povećavaju penis bez odlaska pod nož

Komentara 4

MO
montello
17:16 14.04.2023.

lazu svi za velicinu 😀

Avatar Behemot
Behemot
16:39 14.04.2023.

1 inč je 2.54 cm, u originalnom članku Danci tvrde kako imaju 7.1" (18 cm) što je 21.1% veće od onoga što zbilja imaju 5.85" (14.86 cm). Ako žene smatraju da je idealna duljina od 8" (20.3 cm) po pričanju muškaraca, u stvari se radi o 6.6" (16.8 cm)

Avatar Behemot
Behemot
16:24 14.04.2023.

Nemaju Danci takve pimpače, prosjek im je ispod 15 cm. Najveće u EU imaju Francuzi i Talijani i tu sam malo skeptičan kako preuveličavaju. Najmanje imaju Irci i Englezi, 12-13 cm u erekciji :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije