Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko bi rekao

Stručnjakinja tvrdi: Veličina nije bitna, ženama zapravo trebaju ove tri stvari da postignu orgazam

shutterstock
16.12.2022.
u 04:00

Iako se smatra da je veličina muškog spolnog organa veliki faktor kod postizanja ženskog orgazma, ona zapravo nema nikakvog utjecaja na sposobnost žene da postigne orgazam.

Stručnjakinja za seks otkrila je tri stvari koje su potrebne da bi žena doživjela orgazam. Nicole McNichols je na svojem profilu na Instagramu otkrila što je zapravo važno ženama kako bi osjetile zadovoljstvo, napomenuvši da veličina muškarčevog penisa nema nikakve veze s užitkom.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Kratki video pokazuje Nicole koja otkriva tri faktora koji potiču ženski orgazam i jasno daje do znanja da razina užitka nema nikakve veze s veličinom penisa. Naime, ona objašnjava da stimulacija klitorisa, ljubljenje i emocionalna intimnost dokazano pomažu ženi da postigne orgazam.

Iako se smatra da je veličina muškog spolnog organa veliki faktor kod postizanja ženskog orgazma, ona zapravo nema nikakvog utjecaja na sposobnost žene da postigne orgazam.

Uz video, Nicole je napisala: “Stimulacija klitorisa, ljubljenje i emocionalna intimnost su dokazani čimbenici koji pomažu dovesti do ženskog orgazma. Što je s veličinom penisa od partnera? Istraživanje sugerira da je jednako relevantna kao riječ 'banana' u ovom kontekstu.”

Ljubite li se dovoljno? Evo koliko sekundi poljubac treba trajati za sretan brak...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije