Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI TREND?

Stručnjaci upozoravaju: 'Muškarci, prestanite stavljati pastu za zube na penis'

Foto: Getty Image
10.09.2019.
u 12:45

Posljednjih godinu dana Internet je popularizirao pastu za zube kao rješenje za mnoge probleme s kojima se muškarci susreću u krevetu.

Youtuber Jose Barber prije godinu dana objavio je video u kojem ističe kako je pasta za zube jeftino i brzo rješenje za sve one koji imaju problem s preuranjenom ejakulacijom, a tvrdi i kako će ovo produljiti vrijeme erekcije.

Britanci su odmah odlučili isprobati ovaj trend. Ova bizarna tehnika podjednako je opasna i za žene i muškarce. Budući da se radi o osjetljivoj koži, stručnjaci su izrazito protiv korištenja paste za zube u seksualne svrhe. Intenzivni sastojci poput ulja peperminta i ostalih kemikalija kod muškaraca mogu jako iziritirati kožu i stvoriti bolna nadraženja. Iz istih razloga žene su podložnije vaginalnim infekcijama koje će uzrokovati bakterije.

- Muškarci, prestanite stavljati pastu za zube na svoj penis. Ne postoji poveznica između paste za zube i poboljšane seksualne aktivnosti. Stavljajući ju na svoje genitalije riskirate blaže opekotine i ožiljke. Ne smije se koristiti ni kao lubrikant- rekao je farmaceut O'Loan za online savjetovalište Doctor-4-U.


 

Pogledajte kako Hrvati povećavaju penis: 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Sokol
Sokol
10:04 11.09.2019.

Koliko kvocijent inteligencije moraš imati da bi ti ovo uopće bilo prihvatljivo a kamo li da napraviš tako nešto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije