Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
začinite ljubavni život

Stručnjaci otkrili: Na ovih pet načina možete poboljšati svoj seksualni život s partnerom u samo jednom danu!

Shutterstock
23.10.2022.
u 22:05

Nije rijedak slučaj da svakodnevica stane na put seksualnom životu, no ne trebate se brinuti, i to se može popraviti

Ako se vaš život poremetio ili se pretvorio u dosadnu rutinu nakon mnogo zajedničkih godina, vrijeme je da napravite neke promjene. Vraćanje ritma i ponovno pokretanje vaše seksualne intimnosti ne mora biti dugoročan projekt. Isprobajte nekoliko savjeta koje su odobrili stručnjaci, kako biste začinili svoj seksualni život u samo jednom danu, piše The Healthy.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Ljubite se 10 minuta dnevno potpuno odjeveni

Ljubljenje se tijekom veze polako izgubi i povremeno se pojavi tijekom seksa u spavaćoj sobi. Kako biste ponovno pokrenuli strast i unaprijedili seksualni život, stručnjaci savjetuju da se mazite i ljubite najmanje 10 minuta dnevno, i to odjeveni i bez seksualnih primisli. To ne mora biti deset minuta u komadu, prilagodite plan ljubljenja prema svakodnevnim obavezama

Često dajte komplimente jedno drugome

Nema ništa bolje nego osjećati se voljeno i znati da privlačimo svog partnera, a najbolji način da se to postigne je davanje komplimenta jedno drugome. 

- Ovo nas podsjeća da nas naš partner i dalje smatra privlačnima, čak i kada se ne osjećamo najbolje. Pomaže nam da se osjećamo voljenima. To ponovno pokreće tople osjećaje i smanjuje sukobe i kritike. Započnite govoreći jedno drugome stvari koje cijenite kod druge osobe. Ovo će izgraditi atmosferu suradnje i potaknuti vas da budete otvoreniji i spremniji istraživati u spavaćoj sobi - rekao je psiholog, dr. Rudi Rahbar.

Isključite sve elektroničke uređaje

Postati previše ovisan o telefonima, računalima i tabletima može biti seksualna sabotaža kada je u pitanju održavanje intimnosti s partnerom, tvrdi psiholog. Preporučuje da isključite telefone i računala ili ih potpuno izostavite iz spavaće sobe kako biste se mogli potpuno usredotočiti na zadovoljavanje jedno drugoga. 

Napravite listu zadovoljstva

Uzmite si nekoliko minuta i napravite popis svih stvari koje uzbuđuju vas i partnera, primjerice dugačka predigra, gledanje porno filmova, masaža i slično. Kad liste budu gotove, dajte si oboje zadatak da svaki dan pročitate te prekrižite po jednu stvar s popisa. Tako ćete otkriti što koga uzbuđuje. 

Pronađite novo mjesto u kući za seks

Krevet bi mogao biti najudobnije mjesto za seks, ali psiholog tvrdi da izađete iz svoje zone komfora kako biste ponovno učinili seks izvrsnim, a to možete učiniti pronalaženjem novog mjesta, poput kupaonice, kuhinje ili možda čak i podruma. 

- Korist od toga da to radite na nekom novom mjestu je upravo sjećanje da to radite na novom mjestu. Osim toga, pomaže vam da prepoznate svog partnera kao nekoga tko je voljan isprobati nešto novo i biti malo pustolovniji - objasnio je psiholog Rudi. 

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje! 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije