Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema strasti bez...

Strast u krevetu ovisi o povjerenju

seks, partneri, par (1)
Thinkstock
07.04.2013.
u 10:03

Istraživanje je provedeno nad uzorkom od 2000 ispitanika starijih od 25 godina

Što je potrebno za razbuktavanje strasti pod plahtama? Ako je suditi prema istraživanju što ga je proveo Durex, strasti nema bez povjerenja. 

Ispitali su 2000 žena i muškaraca starijih od 25 godina. Čak 87 posto žena odgovorilo je da su najstrastveniji seks doživjele s osobom u koju su imale povjerenje i s kojom su prethodno bile u vezi, a što svakako isključuje provod za jednu noć, prenosi Huffington Post

Velika većina muškaraca, njih 95 posto, složili su se da emocionalna povezanost daje novu dimenziju postizanju zadovoljstva. 

I žene i muškarci složili su se kako im je zadovoljstvo partnera ispred njihova. 

>>Razbijen mit: Tko više uživa u seksu, samci ili oni koji su u vezi?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije