Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVE ZVJEZDICE

Štorija, Komarna: Cijena ne prati kvalitetu - iz dućana

Štorija, Komarna
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/2
16.08.2023.
u 11:39

Najprije smo odslušali čega sve od navedenog nema, zatim nam je simpatični dječarac preporučio da uzmemo oradu, ishvalivši je tako da nismo ni tražili dalje. No vrlo brzo se vratio jer više nije bilo ni orade. Pristali smo na alternativnu ribu koju nam je donio na ogled i za predjelo naručili marinirane kozice (10 kom. 9,5 eura) jer smo bili gladni.

Štorija, Komarna
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Potrajalo je malo dok stignu, al' došle su, nekako istodobno kao i muškarac koji je u restoran donio dvije puno termo vrećice iz dućana. Nismo Michelinovi chefovii no u vrećicama su zacijelo bili i kolači koje smo jeli za desert (kom. 6 eura kao i salata) i smrznuto povrće posluženo uz ribu. Rezime ručka: jedno predjelo, jedna riba s povrćem, dva kolača i litra mineralne – 81 euro.

Izbor i kvaliteta jela (do 50 bodova) 38

Izbor i ponuda pića (do 15 bodova) 12

Posluga i ljubaznost (do 10 bodova) 10

Dojmovi i prostor (do 20 bodova) 17

Ukupnost ponude (do 5 bodova) 3

Ukupno: 80 (TRI ZVJEZDICE)

80-87 BODOVA - TRI ZVJEZDICE
88-94 BODOVA - ČETIRI ZVJEZDICE
95 BODOVA I VIŠE - VELIKA ZVIJEZDA

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije