Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJEPLJIVO
Povratak na članak

Što trebate raditi kada kuhate tjesteninu, a što nikako ne smijete

Pitate se kako skuhati tjesteninu a da se ona ne lijepi, već da se umak koji pripremite lijepi za tjesteninu? Čitajte do kraja i doznajte tajne kuhanja tjestenine.

Komentari 15

OI
Oidar
10:43 18.09.2019.

Odkada znam za sebe nisam nikad cuo ili vidi da netko stavlja ulju u vodu kada kuha paštu a da treba staviti soli i da voda bude kipuća, hvala na otkriću, ja sam do danas mislio da papra sama zsgrijavaa vodu. Ostavi se savjeta za kuhanje u uhvati se posla kojeg znaš.

VL
Avatar Sokol
Sokol
13:34 18.09.2019.

Zašto se ovakvi ljudi zovu novinarima????

VL
ST
Stipan
13:08 18.09.2019.

Što je ovaj jadnik htio napisati ?

VL
ČR
črnamatizemla
14:06 18.09.2019.

što nikako ne smijete ----------- Otići u dućan i zaboraviti da se stavili lonac na šparet. Provjereno!

VL
SA
SAKALAB
13:45 18.09.2019.

Tko nije probao kuhati sa morskom vodom mislim da uopce ne zna koliko je more slano.

VL
DU
Deleted user
12:02 18.09.2019.

Postojje li vrste tjesteine koje možemo gledati kao pismene? Ili je tjestenina po prirodi stvari nepismena?

VL
Avatar MicroCube
MicroCube
07:28 18.09.2019.

Ovaj članak uz bok članku o neuspjehu maturanata na ispitu iz hrvatskog. Greška na greški. Vl.

VL
MA
marijanka
13:56 18.09.2019.

Ajme koji novinar ,otkrio toplu vodu.Sramota ovako sto pisati ,smatrati ljude glupacima

VL
ČR
črnamatizemla
14:06 18.09.2019.

što nikako ne smijete ----------- Otići u dućan i zaboraviti da se stavili lonac na šparet. Provjereno!

VL
Avatar TheJack
TheJack
01:17 19.09.2019.

Tjestenina se ne lijepi, bez obzira na ulje, a sol se inace dodaje kao pojacivac ukusa, BTW, samo, i samo ako je napravljena od kvalitetne DURUM psenice, koja se ne lijepi, pa ma kako kuhao. Znas, to je ona sa veci udjelom staklaste mase u zrnu!! No to nije poanta. Umjesto da se veleurednici, a i velecenzori bave kvaliteom objavljenog materijala u clancima, oni se bave Pupavim, pjevacicom u pokusaju, Puhacekom, anemicnim lopinom, retardiranim gradonacelnikom Vikovara, te po potrbi picoustim psihom preko Drine, a sto jest jest i ovim drugm Ronhilom preko Save. Za kuhanje tjestenine, a po savjetima ljudi koji vjerojatno znaju skuhati samo pomije, ima se vise vremena no za naobrazbu potrosaca, dakle onih koji svoju tesko zaradjenu kunu ostavljaju koje kome, nema se ZNANJA. Dakle, Penava je u pravu!! Treba revolucija, sa prvim dekretom - dozivotno zabraniti takovima da uopce govore, osim ako im treba medicinska pomoc!!!!

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
20:02 18.09.2019.

"...da stavite mnogo vode..."...kakšni je ove jazik ???

VL
Avatar Wronsky
Wronsky
21:33 18.09.2019.

Ponadao sam se da ću saznati nešto novo..

VL
Avatar Urban Fox
Urban Fox
10:41 18.09.2019.

Očito taj ko je napisal članak nije nikad kuhal tjesteninu, tjestenina se ne lijepi u loncu za kuhanje nego kad se izvadi van. Zato se treba staviti pod mlaz hladne vode da se zaustavi daljnje kuhanje i da tjestenina ostane elastična.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.